Schuberth C4 Pro Merak: Vandaag besteld = morgen in huis!

De Schuberth C4 Pro Merak helmen zijn systeemhelmen van hoge kwaliteit. Schuberth is namelijk al jaren Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
een toonaangevend beeld in de motorsport. Veel mensen zeggen dan ook dat zij nooit meer een andere helm willen als zij eenmaal een Schuberth helm hebben geprobeerd. Dit komt omdat de helmen heerlijk om het hoofd zitten. Daarnaast zijn de helmen van alle gemakken voorzien en worden er louter onderdelen gebruikt van zeer hoge kwaliteit. Deze onderdelen zijn ook verwerkt in de Schuberth C4 Pro Merak helm. Je profiteert daarnaast op onze website van een zeer snelle levering. Als je op werkdagen een bestelling plaatst, dan ontvang je het product de volgende dag al in huis! Hierdoor kun je extra snel genieten van jouw nieuwe top helm!

Schuberth C4 Pro Merak systeemhelm: Een helm van zeer hoge kwaliteit

De hoge kwaliteit van de Schuberth Merak systeemhelmen is allereerst te zien in de buitenschaal. De buitenschaal van de helmen is namelijk gemaakt van DFP. Dit staat voor Direct Fiber Processing. Deze fiberglass buitenschaal is enorm sterk en daarnaast ook erg licht. Daarnaast heeft de buitenschaal het voordeel dat het een impact zeer gelijkmatig over de helmschaal kan verdelen. Ook is de buitenschaal verbonden met de binnenschaal door verschillende dichtheid te gebruiken. Deze verschillende dichtheid zorgt voor een optimale schokabsorptie. Overigens zijn in de buitenschaal openingen gemaakt die een geweldige ventilatie mogelijk maken. Frisse lucht wordt namelijk aangevoerd en warme lucht wordt afgevoerd. Dit multi-channel ventilatiesysteem zorgt voor een aangenaam klimaat in de helm.

De binnenvoering van de Schuberth C4 Pro Merak motorhelm is ook van zeer hoge kwaliteit. Dit is met name terug te zien aan het materiaal gebruik. De Shinytex binnenvoering is zacht, antibacterieel, uitneembaar en wasbaar. Ook is de binnenvoering naadloos uitgevoerd. Dit voorkomt irritatie, waardoor je gemakkelijk lange afstanden kunt rijden. Wat ook zeer prettig is bij het rijden van lange afstanden, is dat de Merak C4 Pro helmen superstil en stabiel zijn.

  • DFP Fiberglass buitenschaal
  • Multi-channel ventilatiesysteem
  • Binnenvoering naadloos uitgevoerd

Tip: Bij het wassen van de binnenvoering is het aan te raden om water te gebruiken niet warmer dan 30 graden Celsius. Dit voorkomt dat de binnenvoering krimpt. Als de binnenvoering krimpt, kan het namelijk zijn dat de voering niet meer goed in de helm past. Was bij voorkeur met de hand. Als je liever de wasmachine gebruikt is dit geen probleem, maar gebruik hiervoor wel een waszakje. Als de binnenvoering in een waszakje wordt gewassen in de wasmachine, dan verklein je de kans op schade op de binnenvoering.

Schuberth C4 Pro Merak Motorhelm: Waarom deze helm?

Als je kiest voor een Schuberth C4 Pro Merak helm, dan kies je voor kwaliteit en veiligheid. De helmen zijn onderhevig geweest aan verschillende tests. Door deze uitvoerige tests, is een helm van kwaliteit de uitkomst geworden. Naast de hierboven genoemde voordelen heeft de Schuberth Merak helm bijvoorbeeld ook een breed helder anti-kras vizier, een Pinlock vizier en een zonnevizier. Hierdoor ben je voorbereid op ieder weertype!