Helm Shark Nano Crystal Blank: Gratis bezorgd binnen 24 uur!

De Shark Nano Crystal Blank helm is de ultieme dameshelm! Het design, de kleuren en de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
diamanten maken de helm helemaal af! De Shark Nano Crystal Blank helmen zijn gemaakt in zachte kleuren. Deze kleuren worden met name door vrouwen erg mooi gevonden. Ter hoogte van de oren is op de buitenschaal van de helm iets speciaals aangebracht. Op de buitenschaal zijn namelijk diamanten ingelegd. Deze diamanten zijn van het bekende merk Swarovski. Met name in de zon schitteren deze diamanten heel erg, waardoor de helm enorm opvalt. Deze helm met Swarovski diamanten is daarom de ultieme blikvanger! Het vizier van de Shark Nano Crystal Blank helm bedekt het gehele gezicht. Dit heeft als voordeel dat er geen regen, hagel of sneeuw op je gezicht komt als je in het slechte weer rijdt. Het vizier is ook eenvoudig omhoog te klappen. Als het buiten warm is kan hierdoor goed worden geventileerd. Hierdoor blijft het hoofd koel, zelfs op warme dagen. Het voordeel van het kopen van een Shark Nano Crystal Blank op HelmOnline, is dat je profiteert van een snelle bezorging. Het pakket kan namelijk al binnen 24 uur in jouw bezit zijn. Daarnaast betaal je geen verzendkosten, want dit betalen wij voor jou!

Shark Nano Crystal Blank: Voordelen van een jethelm

Er zijn veel verschillende soorten helmen op de markt. Er bestaan namelijk integraalhelmen, systeemhelmen, crosshelmen en jethelmen. De Shark Nano Crystal Blank helm is een jethelm, maar wat zijn nou eigenlijk door voordelen van een jethelm? Allereerst is een jethelm een helm met een open karakter. Dit heeft als voordeel dat de helm een goede ventilatie heeft. Met name op warme dagen is dit erg prettig. Daarnaast voel je bij een jethelm de wind direct op je gezicht. Hierdoor heb je echt het gevoel van buiten zijn. Dit in tegenstelling tot een integraalhelm, waarbij het gehele gezicht is omvat door de helm. Een integraal helm kan dan ook een opgesloten gevoel geven, terwijl dit bij een jethelm niet het geval is. Voor scooterrijders is het grootste voordeel van een jethelm dat de helm vaak opgeborgen kan worden in de buddyseat. Als je op de plaats van bestemming bent aangekomen hoef je daarom niet met de helm in je hand te lopen. Erg handig als je bijvoorbeeld naar het strand, de stad of naar een park gaat.

> Tot wel 40% korting: beenkleed scooter & Sharktooth Prime!

Wat is een muuranker?

Een muuranker is een anker dat in de grond of in de muur gemonteerd kan worden. Dit anker heeft een ring waar je een slot, zoals een kabelslot, kettingslot of beugelslot kunt bevestigen. Het voordeel van een muuranker is dat je je motor of scooter altijd kunt bevestigen aan een vast object. Hierdoor kan de scooter of motor niet worden opgetild en worden meegenomen. Je kunt een muuranker gebruiken in een garage of schuur, maar je kunt er ook voor kiezen om het muuranker in je tuin te bevestigen. Doordat het muuranker op meerdere plaatsen bevestigd kan worden, is het voor iedereen een zeer bruikbaar product!

Bekijk eens deze helmen: