Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Caberg Stunt helmen: voor 23.59 besteld, morgen gratis thuisbezorgd!

Zoals de naam misschien al doet vermoeden zijn Caberg Stunt helmen hele stevig helmen. Ze zijn dan ook vooral geschikt voor het gebruik op een motor of een quad.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Al kunnen ze ook worden gebruikt door brommer- of scooterrijders. Ze hebben dan ook een echte uitstraling van een stevige en veilige helm. Dit komt bijvoorbeeld doordat het geen open helm is. De Caberg Stunt helm is een helm met een kinstuk. Daardoor is hij goed geschikt om bescherming te bieden aan het hele hoofd. Dit is erg belangrijk

Dit is te herkennen aan het keurmerk dat helmen die geschikt zijn voor de Nederlandse openbare weg krijgen. Dit is het keurmerk ECE 22.05. Wanneer dit het geval is, dan zijn de helmen naast mooi en stijlvol vooral ook heel veilig. Dit betekent dat binnen de bebouwde kom en erbuiten altijd veilig gereden kan worden. De bescherming die geboden wordt, zorgt dat de risico’s verdwijnen.

Helm van Caberg Stunt: mogelijkheden om de prijs te verlagen

Het is belangrijk dat niet in de eerste plaats naar de prijs van een helm wordt gekeken. Dit geldt zeker ook voor de helm van Caberg Stunt. Het is namelijk zo dat een goedkopere helm ook weleens minder goed kan zijn voor de bescherming van het hoofd. Denk bijvoorbeeld aan helmen die tweedehands worden verkocht. Het is best goed mogelijk dat deze met onzichtbare schade worden verkocht. Beter is het dan om een Caberg Stunt nieuw te kopen.

Dit kan door:

 • Meer korting bij bundelaankopen
 • Hoge korting op de aankoopprijs
 • Geen kosten voor de verzending
 • De beste prijs kiezen

> Caberg Droid helm: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Het vinden van de laagste prijs en de korting op de aankoopprijs voor helmen van Caberg Stunt is vaak gemakkelijk. Dit is namelijk direct zichtbaar. Wie echter wil weten wat de bundelkorting is zal ook andere producten moeten aankopen. Daarom is het goed om alles benodigdheden die aangeschaft moeten worden in één aankoop te stoppen. Daarmee kan dan meer korting worden bedongen zonder verdere moeite.

> Bekijk ook de Caberg Drift helm en profiteer van korting tot 40%!

Wat is een goed vizier

Een goed vizier is minstens zo belangrijk als een stijlvol ontwerp van de Caberg helm. De kenmerken van een goed vizier hebben vooral betrekking op de mate van het hebben van goed zicht. Denk bijvoorbeeld aan het hebben van een anti-kraslaag. Dit zorgt ervoor dat het zicht goed behouden wordt. Daarnaast is ook zonwerend materiaal altijd aan te raden. Bij modernere varianten is ook de mate van verstelbaarheid zeer belangrijk. Bijvoorbeeld om brildragers comfort te bieden. Het is immers belangrijk om ook de bril te kunnen blijven dragen om goed zicht te kunnen houden.

> Gratis thuisbezorgd binnen 24u: De Caberg Duke II helmen!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen