Caberg Levante helmen: nu 10-40% korting

Een Caberg Levante helm is in meerdere uitvoeringen te krijgen. Sorteer het aanbod naar aanleiding van Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
je persoonlijke wensen, bijvoorbeeld op prijs, maat of kleur. De Caberg Levante helmen zijn erg aantrekkelijk geprijsd. Bestel vandaag een nieuwe helm = volgende dag in huis.

Levante helm van Caberg: zeer comfortabel te dragen

De Levante helmen van Caberg zijn erg comfortabel om te dragen. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop het luchtventilatiesysteem werkt. Ook de manier waarop met de binnenvoering is omgesprongen biedt comfort. Bovendien hebben de Caberg Levante helmen nog meer voordelen, dat zijn bijvoorbeeld:

  • Gewicht van 1500 gram
  • Vochtafvoerend en antibacterieel
  • Geschikt voor brildragers
  • Gekeurd volgens ECE 22.05

Het voordeel van de Caberg Levante helm is dat deze voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Door de uitstraling van de verschillende modellen is deze geschikt voor zowel motorrijders als voor gebruik op de scooter. 

Het vizier van een helm schoonmaken

Om een helm in optimale conditie te houden, is het schoonmaken natuurlijk een belangrijke routine. Dit geldt vooral voor het vizier. Hoewel het vaak zo is dat een vizier antikraslagen heeft, zoals ook de Caberg helmen dat hebben, is het wel belangrijk dat er op de juiste wijze wordt omgesprongen met het reinigen. Dit begint al met de keuze voor het schoonmaakmiddel (bijvoorbeeld lauw water).

Ook de keuze voor het soort materiaal van de doek is van belang. Bij voorkeur wordt gekozen voor bijvoorbeeld katoen. Dit geeft immers de minste kans op wrijfkenmerken. Hoewel de vizieren vrijwel altijd antikras zijn, is het toch slim om hier geen risico mee te nemen. Het poetsen met een doek die niets kan aantasten is dan ook wenselijk.

Bekijk ook eens de volgende Caberg helm modellen: