• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Caberg Levante helmen: nu 10-40% korting

Een Caberg Levante helm is in meerdere uitvoeringen te krijgen. Het is een echte systeemhelm waarbij kosten noch moeite zijn gespaard om deze van de hoogste kwaliteit te maken.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Dit komt bijvoorbeeld de veiligheid sterk ten goede omdat de helm steviger is dan ooit tevoren. Dat is te danken aan de combinatie van materialen die gebruikt is voor de buitenschaal. Overigens neemt dat niet weg dat de helm er ook gewoon goed uitziet en dus gemakkelijk onder allerlei omstandigheden gedragen kan worden. Dit weegt natuurlijk ook mee.

Levante helm van Caberg: zeer comfortabel te dragen

De Levante helmen van Caberg zijn dus vooral gericht op veiligheid. Daarbij is de fabrikant echter niet vergeten veel aandacht te besteden aan comfort. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop het luchtventilatiesysteem werkt. Daarmee kan zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden nog goed worden gereden. Dit is daardoor indirect ook weer een kenmerk dat bijdraagt aan de veiligheid. Ook de manier waarop met de binnenvoering is omgesprongen biedt comfort. Bovendien hebben de Caberg Levante helmen nog meer voordelen, dat zijn bijvoorbeeld:

 • Gewicht van 1500 gram
 • Vochtafvoerend en antibacterieel
 • Geschikt voor brildragers
 • Gekeurd volgens ECE 22.05

> Kies zelf een aflevermoment en plek: De Caberg Ghost helmen!

Het voordeel van de Caberg Levante helm is dat deze voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Door de uitstraling van de verschillende modellen is deze geschikt voor zowel motorrijders als voor gebruik op de scooter. Tegelijkertijd is het ook zo dat hij door de stevigheid van het materiaal ook goed inzetbaar is voor off-road rijden, bijvoorbeeld met een quad. In dat geval is het immers ook belangrijk dat de helm goed ventileert en het vocht van de inspanning gemakkelijk kan afdrijven. Ook voor sportieve en inspannende ritjes is dit type helm dus meer dan geschikt te noemen.

> De Caberg Jet: Kortingen tot wel 40%!

Het vizier van een helm schoonmaken

Om een helm in optimale conditie te houden is het schoonmaken ervan natuurlijk een belangrijke routine. Dit geldt vooral voor het vizier. Hoewel het vaak zo is dat een vizier antikraslagen heeft, zoals ook de Caberg helmen dat hebben, is het wel belangrijk dat er op de juiste wijze wordt omgesprongen met het reinigen. Dit begint al met de keuze voor het schoonmaakmiddel. In de ideale situatie wordt er voor geen enkel middel gekozen. Het is beter om gewoon lauw water te gebruiken voor het reinigen. Daarmee moet al voldoende resultaat geboekt kunnen worden.

> Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis: De Caberg Duke helm!

Ook de keuze voor het soort materiaal van de doek is van belang. Bij voorkeur wordt gekozen voor bijvoorbeeld katoen. Dit geeft immers de minste kans op wrijfkenmerken. Hoewel de vizieren vrijwel altijd antikras zijn, is het toch slim om hier geen risico mee te nemen. Het poetsen met een doek die niets kan aantasten is altijd aan te raden.

> De Caberg helm: Verzending = gratis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen