• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Caberg Droid Blaze helmen: kortingen tot wel 40%

Een helm die geheel voldoet aan de eisen die aan een moderne helm worden gesteld, dat is de Caberg Droid Blaze helm. Vooral het unieke design is een echte eyecatcher.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Dat neemt natuurlijk niet weg dat het vooral ook heel belangrijk is dat een helm goed beschermt. Ook in dat opzicht is de helm van Caberg, de Droid Blaze, een belangrijke voorloper. Dat komt bijvoorbeeld door de buitenschaal van polycarbonaat die een flinke mate van stevigheid garandeert.

Daarnaast is het natuurlijk ook goed om te weten dat de Caberg Droid Blaze helm ook gewoon heel gebruiksvriendelijk is. Hij past goed en de sluitingen en andere mogelijke instellingen zijn heel gemakkelijk te doen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat de helm is voorbereid op een aantal mogelijke extra’s. Daarmee kan gezorgd worden voor een optimale rijervaring. Dit is natuurlijk minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker wanneer er met de helm gereden gaat worden.

Droid Blaze helm van Caberg: met de mode mee

Is het een goede optie om de helmen Droid Blaze van Caberg als motorrijder te kiezen? Het is in ieder geval zo dat dan op het vlak van mode en trends de juiste beslissing wordt genomen. De fabrikant heeft echter veiligheid en comfort geen moment uit het oog verloren bij de ontwikkeling van dit model. Daardoor is ook van een flink aantal andere fijne kenmerken te genieten. Voorbeelden zijn:

 • Een ingebouwd zonnevizier
 • Microlock snelsluiting op de kinband
 • Aandacht voor reflectoren
 • Anti-kras vizier
 • Gewicht van 1550 gram

> De Caberg Ghost & Caberg Jet online bestellen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Omdat de helm zowel als systeemhelm en als integraalhelm te gebruiken is, is het ook zo dat het model in te zetten is voor meerdere doeleinden. Of beter gezegd, er zijn verschillende types rijders die met deze Caber Droid helm een goede keuze maken. Dit komt niet in de laatste plaats doordat het model ook voorzien is van het keurmerk ECE 22.05. Dit is een garantie dat ermee op de openbare weg gereden mag worden overal waar de weg dit toelaat. Dit zegt iets over de mate van bescherming die de Droid Blaze helmen bieden.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment: Bekijk nu de Caberg Drift Evo Carbon helm en de Caberg Tourmax!

Windruis beperken

Wanneer de helm gebruikt wordt, dan is het vaak handig om er communicatiemiddelen in aan te brengen. Dat kan in de Droid Blaze helm ook nog eens heel gemakkelijk worden aangebracht. Een probleem dat kan opspelen is echter dat van windruis. Het is dan ook handig als hier maatregelen tegen worden genomen. Dit begint bij het kiezen van de juiste maat helm. Zorg altijd dat deze precies passend is. Dit zal als vanzelf al een flinke mate van ruis onderdrukken. Kijk ook goed naar het soort communicatiesysteem. Een goed systeem heeft bijvoorbeeld ook een bescherming tegen de wind ingebouwd. Zo kan ruis worden voorkomen.

> De Caberg helm: Vandaag besteld = morgen in huis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen