• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Zilveren helmen: vandaag besteld = morgen in huis!

De zilveren helmen kunnen mooi zijn in veel combinaties met motorvoertuigen. Daarom zijn ze altijd gewild.

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Dit heeft echter geen negatief effect op de prijs. Die hoeft immers niet hoger te zijn dan nodig is. Sterker nog, de prijs kan flink omlaag gaan bij een bestelling online. Dit is afhankelijk van een flink aantal factoren. Zilveren helmen kunnen bijvoorbeeld al in prijs verlaagd worden bij de aanschaf. Het is echter ook mogelijk dat er nog een aantal andere zaken mee gaan spelen die de prijs verder kunnen verlagen.

Een belangrijke factor is de omvang van de bestelling. Gaat het om meerdere zilveren helmen, of een zilveren helm in combinatie met andere accessoires, dan kan het best zo zijn dat er een goede bundelkorting bij wordt gegeven. Zo gaat de prijs nog eens extra omlaag. Zowel die van de helm als van de andere aankopen. Het kan zelfs zo zijn dat één van de producten geheel gratis blijkt hierdoor.

Helm van zilver: bestel online voor de beste deal

Een helm in het zilver is in veel varianten in de webshop te verkrijgen. Het kan een jethelm of een crosshelm zijn, in een retrolook of juist heel modern. Daarbij komt dat alle varianten die zichtbaar zijn ook echt verkrijgbaar zijn. U bent dus niet afhankelijk van het wel of niet op voorraad zijn. Is dit namelijk niet het geval, dan zou u de helm ook niet kunnen vinden. Dit is één van de voordelen, maar er zijn er meer:

 • Verzendkosten worden niet gerekend
 • Besteld voor 23.59 betekent de volgende dag binnen
 • Eigen voorraad
 • Mogelijkheid om te vergelijken
 • Een jaar lang garantie

Aan de hand van al deze factoren kan de helm in het zilver gemakkelijk worden besteld. Naast het soepele bestelproces is het ook zo dat de helmen gewoon van hoge kwaliteit moeten zijn. Ze zijn in de eerste plaats immers niet bedoeld als mode-item, maar om te zorgen dat er veilig de weg op gegaan kan worden met een motorvoertuig. Daarom zijn de helmen ook nog eens voorzien van het keurmerk ECE 22.05.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment zwarte helmen!

Last van de wind verminderen

Moderne helmen hebben vaak geen kinstuk meer. De helm zit vast met een stevige band en de onderzijde is open. In het begin leverde dit nog weleens problemen op met het ruisen van de wind door de helm. Inmiddels is hier echter door de fabrikanten veel aandacht aan besteed. Ook de drager van de helm kan hier iets aan doen. Bijvoorbeeld door altijd te zorgen dat de helm in de maat is die bij de omvang van het hoofd past. Dit zorgt ervoor dat de wind minder kans krijgt in de helm te dringen.

> Ook op zoek naar een blauwe helm? Kijk dan snel en profiteer van kortingen tot 40%!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen