• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

XS helm: vandaag voor 23.59u besteld = morgen in huis!

Wie een XS helm moet kopen doet dit over het algemeen om een kind mee te kunnen nemen achterop bijvoorbeeld de scooter of de quad. Dit betekent dus ook dat de veiligheid een erg belangrijk punt is in zulke gevallen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

XS helmen moeten minstens zo veilig, maar het liefst nog veiliger, zijn als helmen van groter formaat. Daarom is het belangrijk dat u op een aantal belangrijke kenmerken let wanneer de helm gekocht gaat worden. Dit zorgt voor meer veiligheid en comfort.

Voorop staat natuurlijk altijd de noodzakelijke aanwezigheid van het keurmerk ECE 22.05. Dit keurmerk is belangrijk voor alle soorten helmen, of dit nu een XS helm of een grotere maat betreft. Daarmee wordt namelijk aangegeven dat de helm geschikt is voor alle voertuigen en toegestaan is op de openbare weg. Een helm die geschikt is om zowel achter op de scooter als op de quad voor veiligheid te zorgen.

Helmen XS: goedkoper aanschaffen met kortingen

Dat een helm goed veilig en het liefst ook lekker modieus moet zijn betekent niet dat ook per definitie de volle prijs betaald moet worden. Wie slim winkelt kan zelfs flink wat voordeel halen uit allerlei kortingen die te krijgen zijn. Die kunnen zelfs dusdanig oplopen dat meerdere aankopen mogelijk worden met hetzelfde budget. Bovendien is er meer voordeel:

 • Aankoopkorting
 • Bundelkorting
 • Bij bezorging geen verzendkosten op de rekening
 • Een jaar lang garantie
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

De bundelkorting is het voordeel waar meer mee gedaan kan worden dan men denkt. Wanneer namelijk nog eens wat korting wordt gegeven alleen maar omdat er meer in het winkelmandje zit, dan kan dat dus betekenen dat er meerder keren prijsverlaging over de artikelen is gegaan. Daardoor komt het voor dat een accessoire uiteindelijk virtueel gratis wordt meegeleverd. Wanneer de aankoopprijs van alleen de helmen XS wordt vergeleken met de bundelprijs, dan ligt deze nagenoeg gelijk.

> Een grotere maat nodig? Bekijk dan nu de XXL helm: korting tot 40%!

Ruilen of veranderen

Het kan natuurlijk zijn dat blijkt dat een XS helm toch niet de juiste is. Dit hoeft geen probleem te zijn. Er zijn namelijk bepaalde voorwaarden waaronder hier iets aan gedaan kan worden. Een bestelling veranderen is vaak lastig door de snelle verwerking, maar het pakketje weigeren zorgt ervoor dat de bestelling wordt geannuleerd. Ook kan het onder een aantal voorwaarden mogelijk zijn om het model te ruilen voor een maat die beter past. Het is belangrijk om dan wel eerst goed uit te zoeken wat wel de juiste maat is en dit ook op deze manier aan te geven. Om dit te voorkomen is het echter vooral handig om vooraf juist te meten.

> De XXS helmen: verzending = gratis op het gehele assortiment!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen