Sorteren op:

Witte Caberg helmen: 10-40% korting

Een witte Caberg helm staat goed bij elk type voertuig. Of het nu een moderne snelle Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
scooter betreft of juist een wat meer retromodel. Ook op motoren of bromfietsen en zelfs op quads kan een witte helm een goed idee zijn. Daarom is het ook fijn om te weten dat de helmen in allerlei modellen te krijgen zijn. Daar komt bij dat al deze verschillende modellen allemaal tegen geschikte prijzen te koop zijn. Dit komt onder andere door kortingen die worden uitgedeeld. Dat kan een korting van 10 procent zijn, maar dit kan ook oplopen tot wel 40 procent.

Witte helm van Caberg: wat maakt deze geschikt?

Wanneer er gekeken wordt naar het bestellen van een witte helm van Caberg, dan zal vaak eerst naar de kleur en het model worden gekeken. Een witte jethelm is hier een voorbeeld van. Wat echter minstens zo belangrijk is, is dat de helm ook kan voldoen aan belangrijke kenmerken. Zo kan de comfort die gezocht wordt met het dragen van een helm worden gevonden. Het gaat om verschillende punten van aandacht, zoals bijvoorbeeld:

  • Vizier dat helder zicht geeft en zonwerend is
  • Vizier dat niet krast
  • Geschikt voor brildragende rijders
  • Geschikt voor gebruik van communicatiemiddelen

Het is wel zo dat het bij eigenlijk alle Caberg helmen in het wit zo is dat de kenmerken van toepassing zijn. Daardoor is het goed te begrijpen dat de kleur en het model uiteindelijk de doorslag zullen geven bij het maken van een keuze. Natuurlijk is het ook belangrijk om te bekijken of de helm in de juiste maat verkrijgbaar is. De maat kan per persoon immers verschillen terwijl dit wel zeer belangrijk is voor het bieden van de optimale bescherming. Bovendien kan de pasvorm ook per merk verschillen.

> Koop vandaag een Enduro helm: Bezorging = gratis!

Communicatie en windruis

Hinder van windruis wordt op vele manieren ervaren. Het kan bijvoorbeeld herrie maken rondom en in de helm. Naast het kopen van een goed passende helm is het ook belangrijk om hier met de communicatiemiddelen op een goede manier mee om te gaan. Dit is mogelijk door altijd te kiezen voor communicatie met elektronische ruisonderdrukking. Wanneer dit wordt toegepast wordt het veel gemakkelijker om elkaar te verstaan.

Bekijk ook eens onze andere pareltjes in ons assortiment: