• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Vizieren scooter- en motorhelmen: gratis verzending

Vizieren zijn voor verschillende typen helmen verkrijgbaar. Of je nu op zoek bent naar een zonnevizier of naar een anticondens vizier profiteer van onze voordelige prijzen en een snelle bezorging.

2 artikel(en)

 • Van 29,99 voor

  21,99

  Gratis verzending

 • Van 29,99 voor

  21,99

  Gratis verzending

2 artikel(en)

Vandaag besteld = morgen in huis!

Vizieren voor scooterhelmen en motorhelmen

Een vizier kopen voor je helm is een uitstekende keuze als het bestaande helmvizier bijvoorbeeld is beschadigd of als je op zoek bent naar een zonnevizier. Bij ons heb je de mogelijkheid om een vizier scooterhelm of vizier motorhelm te kopen. Bij de aanschaf van een vizier voor je helm kan je met een aantal aspecten rekening houden. Bijvoorbeeld met de condensvorming. Bij vizieren die namelijk niet van een anticondenslaag zijn voorzien, kan er namelijk wel condensvorming optreden. Als je dat wenst te voorkomen, is het handig om een vizier te kopen dat al beschikt over een ingebouwde anticondenslaag. Heb je al een vizier en is er sprake van condensvorming? Dan kan een Pinlock vizier uitkomst bieden. Uiteraard hebben wij ook speciale zonnevizieren beschikbaar in het aanbod om te dragen op je scooterhelm of motorhelm.

> Bekijk ook eens onze Vinz helmen collectie!

Super snelle bezorging

Een ander voordeel is dat je bij het kopen van een vizier kan rekenen op voordelige prijzen. Dan is er nog een voordeel en dat is de snelle levering van een vizier scooterhelm of vizier motorhelm. Bestel je voor 23.59 uur dan krijg je het vizier morgen (eerstvolgende werkdag) al bezorgd. Bovendien betaal je geen extra kosten voor verzending, want wij verzenden de vizieren gratis.

> Een nieuwe helm uitzoeken? Misschien is de populaire Shark Nano helm iets voor jou.

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen