Sorteren op:
VINZ motorhelmen

Motorhelm VINZ: voor 23:59 besteld = morgen in huis

Een kwalitatief uitstekende, stijlvolle helm van VINZ maar wel voor een goede prijs vind je bij Lees door

Van laag naar hoog sorteren

60 producten in totaal

Filteren

60 producten in totaal

Filteren
ons. De VINZ motorhelmen van het merk zijn ontzettend populair bij zowel motorrijders, scooterrijders en brommerrijders. Kijk welk model het beste aansluit op jouw wensen en plaats je bestelling.

Het merk VINZ

Het Nederlandse merk is geboren in het hartje van Amsterdam. Met meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 50 modellen op de markt, behoort VINZ tot de absolute top 10 helmenmerken van Europa. Van motorhelm tot scooterhelm en brommerhelm. VINZ heeft als doel om iedereen te kunnen laten genieten van het comfort van een VINZ helm en daarom zorgen wij dat we de VINZ motorhelmen verkopen voor een scherpe prijs, zonder onder te doen voor andere merken.

Verschillende soorten motorhelmen VINZ

De motorhelmen van VINZ zijn voor elke rijder beschikbaar, want het assortiment bestaat uit verschillende modellen helmen. Een integraalhelm is uitermate geschikt voor extra stevige bescherming voor op de motor terwijl je een jethelm het meeste terug ziet komen op een scooter. Welke soort helm kies jij?

  • Een VINZ integraalhelm
  • Een VINZ systeemhelm
  • Een VINZ jethelm

Koop de juiste maat motorhelm VINZ

In een winkel pas je een motorhelm van VINZ totdat je de juiste maat vindt. Online kan dit helaas niet en daarom leggen we je uit hoe je gemakkelijk de juiste maat vindt door het meten van de omvang van je hoofd. Het is belangrijk de stappen goed en secuur op te volgen zodat je op de meest veilige manier de weg op gaat. Een te kleine helm geeft veel druk op het hoofd met vervelende hoofdpijn tot gevolg, terwijl een te grote helm juist te veel ruimte overlaat en gaat verschuiven.

Met onderstaande stappen bepaal je de juiste maat van een VINZ motorhelm:

  • Pak een meetlint dat goed buigzaam is
  • Plaats de meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen en meet de omtrek van het hoofd
  • Bekijk de helmmaten en de daarbij horende omtrek in centimeters

Naast de omtrek van het hoofd bepaald ook de hoofdvorm voor een groot deel of de motorhelm goed past en lekker zit. We hebben de ervaring dat motorhelmen van VINZ het prettigst zitten als je een rond of ovaal/rond hoofd hebt.

VINZ motorhelmen snel in huis

Het aantrekkelijke van het kopen van één van de VINZ motorhelmen is dat we direct vanuit onze grote voorraad leveren. Hiermee garanderen we de levering de volgende werkdag, mits je voor 23:59 je VINZ motorhelm besteld. En dat is niet het enige voordeel van een helm kopen bij ons. 

 Populaire producten: