• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Vinz helm: voor 23.59 besteld = morgen in huis

Een Vinz helm is niet alleen praktisch en veilig, maar door het ontwerp en design standaard stijlvol en origineel. De helmen die wij in het aanbod van dit topmerk beschikbaar hebben, variëren qua uitvoering en kleur.

Artikelen 1 tot 32 van 34 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 32 van 34 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Bovendien zijn de Vinz helmen in de meest uiteenlopende maten beschikbaar van klein tot groot.

Vinz helm met keuze uit verschillende soorten

Het aanbod met Vinz helmen laat een grote variatie zien in verschillende soorten helmsystemen. Bij een Vinz helm kopen, kunt u dan ook rekening houden met uw eigen voorkeur. Zo heeft u de keuze om een Vinz helm in de vorm van een fashionhelm, systeemhelm, jethelm of integraalhelm aan te schaffen. De Vinz helmen worden bovendien per soort in diverse uitvoeringen aangeboden. Dat betekent dat er sprake is van een aanbod in verschillende kleuren. De helmen zijn geschikt om op een brommer, scooter of motor te dragen en er zijn zowel modellen voor dames als heren beschikbaar. De beschikbare maten variëren per helmtype van extra small tot en met extra large. U kunt op kleur of op maat selecteren om het gepresenteerde aanbod naar uw wensen aan te passen.

> Bekijk ook eens onze vizieren voor een scooter- en motorhelm, waaronder ook voor schuberth helmen

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Een groot voordeel van het kopen van een Vinz helm bij Helmonline.nl is dat u kwaliteit geleverd krijgt voor een scherpe prijs. Alle Vinz helmen zijn bovendien bijzonder comfortabel en gebruiksvriendelijk. De veiligheid tijdens het rijden op een brommer, scooter of motor is uiteraard belangrijk. Bij het kopen van een Vinz helm bent u verzekerd van optimale veiligheid en zekerheid. De helmen in ons aanbod zijn namelijk allemaal voorzien van het ECE keurmerk.

Het is bij het maken van een keuze verder belangrijk dat u met de juist helmmaat rekening houdt. Bij twijfel kunt u altijd de tabel voor helmmaten raadplegen en de hoofdomtrek meten. U kunt de Vinz helm van uw keuze snel thuis bezorgd krijgen. Bestellingen die voor het tijdstip van 23.59 uur gedaan worden, leveren wij de volgende dag namelijk met gratis verzending.

> Bekijk ook eens onze Shark Nano collectie!

Wij hebben ook andere merken in de aanbieding:

Verzending = gratis op alle merken!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen