• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Vintage helmen: tot wel 40% korting

Steeds meer mensen rijden rond met een vintage helm. Dat de populariteit van de vintage helm zo groot is, komt met name door de nostalgische uitstraling van de helm.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Daarnaast vinden veel scooterrijders het fijn om rond te rijden met een helm zonder kinstuk, omdat het voor de drager voelt alsof deze mee bewegingsvrijheid heeft. Vintage helmen hebben veel verschillende opdrukken, waardoor er voor iedereen een helm is waarvan het uiterlijk goed past. Daarnaast zitten vintage helmen ook heel comfortabel. 

Vintage helm: een prima helm

Ben je niet zeker welke maat helm je hebt, klik dan rechts bovenin op de knop ‘Wat is mijn maat?’, om op de pagina te komen met een maattabel. Om je maat te kiezen in de tabel hoe je alleen je hoofdomtrek op te meten. Ben je nog niet zeker welke vintage helm de juiste is, dan kan je altijd met de helpdesk bellen voor advies. Een vintage helm bestellen bij ons heeft de volgende voordelen:

 • Niet goed = geld terug
 • Een snelle bezorging
 • Goedkope prijzen
 • Extra korting op accessoires

> Bekijk eens onze Shark helmen: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Een vizier geeft ook bescherming

Vaak denken mensen dat een vizier alleen tegen de regen is, maar een vizier heeft meer voordelen dan alleen dat. Het vizier geeft namelijk ook bescherming tegen insecten, zand of iets anders wat in je ogen terecht kan komen. Door de snelheden van scooter en motoren kan een beetje zand veel pijn veroorzaken aan je ogen.

Daarnaast geeft een vizier bescherming tegen UV-straling. Op een zonnige dag is het dus extra belangrijk om een zonnevizier te hebben welke deze straling stopt. Als je er last van hebt dat je weinig ziet tijdens een regenbui, doordat druppels op het vizier blijven zitten, kan je het vizier behandelen met een waterafstotend middel. Regendruppels glijden hierdoor veel sneller van het vizier af, waardoor je een beter zicht heeft.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bestel een Schuberth helm en profiteer!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen