• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Vintage Helmen: tot wel 40% korting

Steeds meer mensen rijden rond met een vintage helm op hun hoofd. Dat de populariteit van de vintage helm zo groot is, komt vooral doordat andere modellen er vaak saaier uitzien.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Daarnaast vinden veel scooterrijders het fijn om rond te rijden met een helm zonder kinstuk, waardoor het voor de drager voelt alsof deze mee bewegingsvrijheid heeft. Vintage helmen hebben veel verschillende opdrukken, waardoor er voor iedereen een helm is waarvan het uiterlijk goed past. Daarnaast zitten vintage helmen ook heel comfortabel. Bij ons bent u er zeker van dat u een goedkope vintage helm koopt. Op deze helmen geven wij namelijk een hoge korting, welke kan oplopen tot maar liefst 40%. Ook de verzendkosten zijn gratis, waardoor u dus nog goedkoper uit bent. Met een vintage helm bent u dus zeker van een goede helm voor een betaalbare prijs.

Vintage helm: een prima helm

Natuurlijk is een helm zonder kinstuk niet zo veilig als een helm met kinstuk. Dit komt simpelweg omdat een gesloten helm meer bescherming geeft. De vintage helmen voldoen echter aan de veiligheidseisen en hebben een ECE-keurmerk. De binnenvoering kunt u, net zoals bij een gewone helm, uit de helm halen om deze te wassen. Door de vintage helm voor middernacht te bestellen, is de kans groot dat u hem de volgende werkdag al in huis heeft. Bent u niet zeker welke maat helm u heeft, klik dan rechts bovenin op de knop ‘Wat is mijn maat?’, om op de pagina te komen met een maattabel. Om uw maat te kiezen in de tabel hoeft u alleen uw hoofd op te meten. Bent u nog niet zeker welke vintage helm de juiste is, dan kunt u altijd met de helpdesk bellen voor advies. Een vintage helm bestellen bij ons heeft de volgende voordelen:

 • Niet goed = geld terug
 • Een snelle bezorging
 • Goedkope prijzen
 • Extra korting op accessoires

> Bekijk eens onze Shark helmen: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Een vizier geeft ook bescherming

Vaak denken mensen dat een vizier alleen tegen de regen is, maar een vizier heeft meer voordelen dan alleen dat. Het vizier geeft namelijk ook bescherming tegen insecten, zand of iets anders wat in uw ogen terecht kan komen. Door de snelheden van scooter en motoren kan een beetje zand veel pijn veroorzaken aan uw ogen. Het gevaar hiervan is dat uw ogen dan niet bruikbaar zijn om op te weg te letten. Daarnaast geeft een vizier bescherming tegen UV-straling. Op een zonnige dag is het dus extra belangrijk om een zonnevizier te hebben welke deze straling stopt. Als u er last van heeft dat u weinig ziet tijdens een regenbui, doordat druppels op het vizier blijven zitten, kunt u het vizier behandelen met een waterafstotend middel. Regendruppels glijden hierdoor veel sneller van het vizier af, waardoor u een beter zicht heeft.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bestel een Schuberth helm en profiteer!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen