Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

De 5 meest verkochte HJC helmen

HJC houdt zich al tientallen jarig bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige motorhelmen. Alle helmen van HJC zijn van hoge kwaliteit, maar toch worden bepaalde helmen meer verkocht dan andere exemplaren.

 1. 1
  HJC Integraalhelm CS-15 - Mat Zwart

  Van 129,- voor

  89,-

 2. 2
  HJC Integraalhelm IS-17 met Zonnevizier - Mat Zwart
 3. 3
  HJC Integraalhelm RPHA 70 met Zonnevizier - Mat Zwart

  Van 400,- voor

  359,-

 4. 4
  HJC Integraalhelm RPHA 11 met Zonnevizier - Mat Zwart

  Van 400,- voor

  349,-

Welke helmen van HCJ op dit moment het populairst zijn, lees je op deze pagina. Ben je op zoek naar een nieuwe helm? Lees dan snel verder, want mogelijk wordt jouw ideale helm in dit artikel beschreven.

De top 5 HJC helmen

De vijf HJC helmen die op dit moment het populairst zijn in Nederland, zijn de volgende:

 • De HJC RPHA-11.
 • De HJC IS-MAX II.
 • De HJC IS-17.
 • De HJC CS-15.
 • De HJC RPHA-70.

In onderstaande alinea’s worden deze motorhelmen kort beschreven.

1: De HJC RPHA-11 motorhelm

Wil je een unieke helm dragen als je aan het toeren bent? Dan is de HJC RPHA-11 motorhelm zeker iets voor jou. Deze motorhelm heeft namelijk een uniek design, waar je gegarandeerd mee opvalt. En omdat de helm slechts in beperkte oplage wordt gemaakt, zal je niet veel mensen tegenkomen met dezelfde coole helm.

Overigens ziet de helm er niet alleen leuk uit, maar is deze ook van uitstekende kwaliteit. Zo heeft de helm een vernieuwde topspoiler, een uitstekende ventilatie en bovendien een zeer laag gewicht. Je hoeft deze helm dus niet alleen te kopen voor het design, maar ook zeker voor de kwaliteit.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bestel nu een Shark helm!

2: De HJC IS-MAX II motorhelm

De HJC IS-MAX II motorhelm is een lichtgewicht systeemhelm met een sportief uiterlijk. De helmschaal van de HJC IS-MAX II motorhelm is gemaakt van geavanceerd polycarbonaat composiet en kan niet alleen goed tegen een stootje, maar gaat bovendien lang mee. De zogeheten SuperCool binnenvoering van de helm kun je eruit halen, zodat je deze kunt wassen als je dit nodig acht.

Verder heeft de helm een anti-condens binnenvizier en een zonnescherm, die je op drie standen in kunt stellen. Je kunt dan ook prima met deze helm rijden, in alle weersomstandigheden.

3: De HJC IS-17 motorhelm

De HJC IS-17 motorhelm is een premium integraalhelm, die voor een vrij aantrekkelijke prijs kunt kopen. Wil je een goede integraalhelm aanschaffen, zonder hier al je spaargeld aan uit te moeten geven? Dan is het zeker de moeite waard om deze helm eens wat nader te bekijken.

De HJC IS-17 motorhelm heeft een polycarbonaat helmschaal en is erg licht. Dankzij de C.A.D technologie van HJC is de pasvorm van de helm uitstekend: met de HJC IS-17 motorhelm heb je altijd een goed en zeer breed zicht. De helm heeft een ventilatiesysteem, een wasbare binnenvoering en een verstelbare kinband sluiting. Ook handig: het vizier van de helm kun je eenvoudig en snel (de)monteren, zonder gereedschappen te gebruiken.

> Bezorging = gratis op het gehele assortiment: bekijk nu ook eens de Shark Evo One 2 helm!

4: De HJC CS-15 motorhelm

De HJC CS-15 is een unieke helm. De helm heeft een strak design met de technieken (en dus de veiligheid!) dat voldoet aan de hedendaagse eisen zodat je veilig op de motor kunt zitten. De HJC CS-15 motorhelm is net zo goed en veilig als de andere HJC helmen die we in dit artikel beschrijven; de helm ziet er alleen wat authentieker uit.

5: De HJC RPHA-70 motorhelm

De HJC RPHA-70 is de perfecte combinatie van een racehelm en een straathelm. De integraalhelm is van uitstekende kwaliteit en heeft vele handige snufjes, waaronder ventilatie en een geïntegreerd zonnescherm. Ook heeft de helm een spoiler op de achterkant, die je extra stabiliteit biedt als je lekker hard rijdt. Ook goed om te weten: de HJC RPHA-70 motorhelm is speciaal voor straatgebruik gemaakt.

Bekijk ook eens: Top 5 Caberg helmen!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen