Sorteren op:

Schuberth systeemhelm: vandaag bezorgd = morgen in huis!

Schuberth systeemhelmen vormen de basis voor een optimale motorbeleving. Voor een optimale ervaring tijdens het rijden Lees door

Sorteren

18 producten

Filteren
 1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 2. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 3. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

18 producten

Filteren

op de motor zijn allerlei aspecten van belang. Voor wat betreft de motorhelm is het belangrijk dat helm goed past en dat de eigenschappen voor comfort en gemak zorgen. Schuberth systeemhelmen zijn bekend vanwege het comfort. Lees de uitgebreide specificaties.

Schuberth systeemhelmen: direct leverbaar

Schuberth systeemhelmen zijn in verschillende modellen beschikbaar. De prijsklasse loopt zeer uiteen voor de verschillende modellen, dit is deels te wijten aan het verschil in opties en functionele eigenschappen van de helm. Wist je dat de systeemhelmen van dit Duitse merk tot de stilste ter wereld behoren? De Schuberth systeemhelmen staan er om bekend dat er innovatieve technieken worden toegepast, zodat elke volgende generatie nog beter is.

De Schuberth systeemhelmen van deze zijn uitgerust met een extra groot vizier. Dat betekent dat er een breed gezichtsveld beschikbaar is. In ons assortiment hebben wij onder meer de volgende uitvoeringen beschikbaar:

Schuberth C3 Pro
Schuberth C4

> Terug naar het volledige aanbod met Schuberth helmen

Stille systeemhelmen van Duitse bodem

De Schuberth systeemhelmen staan al lange tijd bekend als één van de meest stille helmen. De Duitse fabrikant Schuberth ontwikkelt al ruim 75 jaar de meest kwalitatieve systeemhelmen. Wist je dat de helmen in een unieke windtunnel getest worden? In deze tunnel kunnen allerlei weersomstandigheden nagebootst worden. Dit zorgt ervoor dat de Schuberth systeemhelm tot op het detail geperfectioneerd kan worden.

Hoge kwaliteitsnormen

Schuberth systeemhelmen zijn gemaakt volgens de strikte kwaliteitseisen. Dit kenmerkt de helmen van Schuberth stuk voor stuk en maakt het voor iedere motorrijder een aangename en veilige ervaring.

De testen in de windtunnel hebben er weer voor gezorgd dat de systeemhelmen Schuberth nóg beter zijn op het gebied van akoestiek en aerodynamica. De windruis is extreem laag en de wind wordt met gemak getrotseerd door de Schuberth systeemhelm.

> Tot wel 40% korting: Scorpion Exo 920 systeemhelm en Scorpion 510 Exo air

Perfecte binnenschaal

De Schuberth systeemhelm heeft een opvallend laag gewicht. Dit zorgt voor een verbeterde stabiliteit, omdat je je hoofd eenvoudig kunt bewegen. Een zwarte motorhelm kan nogal log en onhandig aanvoelen. Dit probleem is gelukkig verholpen met de systeemhelm Schuberth.

De binnenzijde van de Schuberth systeemhelm is voorzien van 3D ShinyTex binnenvoering. Deze voering levert de volgende voordelen op:

 • Optimaal draagcomfort
 • Uitneembaar
 • Uitwasbaar
 • Antibacteriële fluwelen binnenvoering

De binnenschaal bestaat uit meerdere lagen. Het piepschuim zorgt samen met de binnenvoering voor een optimale schokabsorptie.

Anti-condens lens

Hoe vervelend is het, als het vizier constant beslaat tijdens de motorrit? Niet alleen vervelend, maar ook nog eens onveilig. Gelukkig is de systeemhelm Schuberth voorzien van een Pinlock vizier. Dit flexibele vizier wordt aan de binnenkant van de huidige helmvizier geplaatst. Zo krijg je dus een dubbele vizier in de helm. Het voordeel hiervan is dat het temperatuurverschil tussen de binnen- en buitenkant van het vizier verkleind. Een beslagen lens is dankzij deze uitvinding verleden tijd bij de systeemhelm Schuberth.

> Vandaag besteld = morgen in huis: een scooter helm of juist een handige motorhoes!

Extra brede lens met zonnevizier

Het extra brede gezichtsveld van systeemhelm Schuberth zorgt ervoor dat je extra kunt genieten van je motorrit. Begint de zon fel te schijnen? Geen probleem. De ingebouwde zonnevizier in de systeemhelm Schuberth zorgt ervoor dat je ook in zomerse omstandigheden zonder probleem kunt rijden. Het zonnevizier is tot 80 procent getint.

Meer informatie lezen? Bekijk onze blogs:

Denk om de juiste helmmaat

Bij de aanschaf van een van de Schuberth systeemhelmen raden we je aan om vooraf de helmmaat te bepalen. Dat neemt maar een paar minuten in beslag. Je hoeft alleen met een meetlint even de omtrek van het voorhoofd te bepalen. Wij hebben een matentabel beschikbaar, waarin je de passende helmmaat kunt vinden die bij de hoofdomtrek past. 

 > nieuw in het assortiment: Schuberth motorhelmen