ART 4 goedgekeurde motorsloten: Gratis verzending in één dag!

Op zoek naar een goedgekeurd motorslot? En dan eentje die de verzekering óók accepteert? Kies voor Lees door

Van laag naar hoog sorteren

51 producten in totaal

Filteren

51 producten in totaal

Filteren
een ART 4 goedgekeurd motorslot en beveilig je motor op het hoogste niveau.

ART 4 goedgekeurde motorsloten beschikken over het keurmerk van stichting ART. Het keurmerk ART wordt door veel verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd. Is jouw motor verzekerd? Dan is het vaak vereist om een goedgekeurd ART slot te hebben. Zo weet de verzekering zeker dat het slot van goede kwaliteit is. Want kwaliteit, daar staat een ART 4 motorslot voor.

Wat voor motorsloten ART 4 goedgekeurd kun je in ons assortiment vinden?

 • Beugelslot
 • Kettingslot
 • Muuranker
 • Schijfremslot

Hoe zet je een motor het beste vast?

Met een ART 4 goedgekeurd motorslot natuurlijk. Wil je je motor nóg beter beveiligen, dan is het belangrijk om het slot wel op de juiste manier te gebruiken. Het is namelijk heel belangrijk om je motor goed vast te zetten. En dat doe je door ART 4 sterren slot én aan je motor te bevestigen én aan een groot object. Denk aan een lantarenpaal, een stalen hek of een muuranker.

ART 4 goedgekeurd motorslot met keuze uit verschillende merken

Er zijn meerdere merken in ons aanbod beschikbaar om een passende keuze te maken voor een ART 4 goedgekeurd motorslot. Bij de keuze voor een van de ART 4 goedgekeurde motorsloten uit ons aanbod kun je rekening houden met de gewenste lengte van de ketting. Hoe langer de ketting des te meer gebruiksgemak er wordt geboden ten aanzien van het vastzetten van de motor aan een object. Wanneer je een ART 4 goedgekeurde motorslot koopt, denk er dan ook eens aan om een goedkope motorhelm te kopen of bekijk al onze online helmen.

Een motorslot met een lengte van 180 cm is in dat opzicht een uitstekende keuze, maar je kunt bijvoorbeeld ook de keuze maken voor een ketting met een lengte van 120 cm of 150 cm. De specificaties staan bij elk ART 4 goedgekeurd motorslot vermeld, zodat het eenvoudig is om de mogelijkheden met elkaar te vergelijken.

Tips voor het kopen van een ART 4 gekeurd motorslot

Als je op zoek bent naar een ART 4 goedgekeurd motorslot, dan wil je dat jouw motor goed beveiligd staat. Het is daarom belangrijk dat je het juiste slot koopt. Bij de aanschaf van een ART 4 slot motor zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. 

 • Diefstalpreventie
  Het belangrijkste is natuurlijk dat het ART 4 slot voorkomt dat jouw motor gestolen wordt. Kijk daarom goed of het slot jouw motor goed beschermt tegen diefstal.
 • Verzekering
  Voor de verzekering zijn er bepaalde eisen die er worden gesteld voor het ART 4 slot motor. Kijk goed welke eisen dit zijn en of het slot aan alle verwachtingen voldoet zodat de verzekering van toepassing is.
 • Gevoel
  Jouw motor veilig wegzetten heeft ook een beetje te maken met een veilig gevoel dat je creëert. Kies een ART 4 slot waar je dit gevoel bij krijgt zodat je jouw motor veilig kunt stallen.

Heb je vragen over het ART 4 sterren slot? Neem contact op. Wij beantwoorden graag je vragen.