ART 5 sloten: 10 tot 50% korting

De hoogste typering die een slot kan krijgen is ART 5. Deze classificatie wordt enkel uitgedeeld Lees door

Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
aan robuuste sloten van zwaar kaliber met het hoogste beveiligingsniveau. Zelfs een bedreven dief waagt zich niet aan het ontvreemden van een motor die is vastgemaakt met een ART 5 slot.

Jouw motor stallen op een gedoogplek in de stad en op de hoek van de straat een ijsje scoren? Of een middag een oude stad bezoeken terwijl je jouw motor onbeheerd achterlaat? Dit kan zonder zorgen met een zwaar kettingslot met dikke schakels van het hoogste beveiligingsniveau. Een zogenaamd slot ART 5. Deze sloten zijn hét ultieme beveiligingsmiddel voor jouw motor. De reden? Een ART 5 slot heeft 5 sterren toegekend gekregen omdat deze sloten de zwaarste proeven hebben ondergaan en daardoor uitermate bestendig zijn tegen pogingen tot diefstal. Eén van deze proeven bestaat uit het forceren van het ART 5 slot en diens materiaal door te werken met zware gereedschappen. Zelf een slijptol kan niet tegen de robuuste zware metalen schakels van een ART 5 slot op.

In ons assortiment vindt je een uitgebreid aanbod sloten met diverse classificaties. Voor het beveiligen van jouw motor raden wij aan een ART slot aan met tenminste classificatie 4. Maar om een motor met een goed gevoel voor onbepaalde tijd onbeheerd achter te laten, kiezen de meeste motorliefhebbers toch voor een ART categorie 5 slot. Niet zo gek, aangezien een ART 5 slot het gelegenheidsdieven erg lastig maakt. Een betonschaar of slijptol is niet afdoende om het ART 5 slot te forceren.

> Gratis verzending: Motorhoezen & motorhelm!

Voordelen ART 5 slot

Wij raden aan een ART 5 slot aan te schaffen voor het afsluiten van diefstalverzekering en een allrisk verzekering. En ook wanneer je je motor alleen verzekert tegen wettelijke aansprakelijkheid. Een ART 5 slot is:

  • Geschikt voor allrisk verzekering
  • Ook aan te raden bij alleen WA-verzekering
  • Allerhoogste preventiewaarde
  • Verkleint de kans op diefstal

> Breed aanbod: scooter helm & beenkleed scooter!

Verschillende lengtes ART 5 slot

Onze ART 5 sloten variëren op het gebied van lengte. Zo is er voor elke motor een geschikt ART 5 kettingslot waarmee je jouw motor aan een vast object kunt plaatsen. Zorg er altijd voor dat je je motor aan iets bevestigt. Dit raden wij ook aan voor het stallen van motoren binnenshuis. Plaats een muur-of vloeranker voor dat extra stukje beveiliging. In combinatie met een kettingslot denken dieven wel drie keer na voordat zij een poging tot inbraak doen. Kies voor een ART 5 slot uit één van de volgende lengtes:

  • 100 cm
  • 120 cm
  • 130 cm
  • 150 cm

> Bekijk ook eens de ART 4 muurankers!

Beveilig je motor met ART 5 slot en meer

Een ART 5 slot is het allersterkste slot van het ART keurmerk. Dit betekent echt van de hoogste kwaliteit. Niet voor niets kun je met dit ART 5 slot allrisk verzekeren. Toch is er nog meer nodig om ervoor te zorgen dat het dieven niet te makkelijk wordt gemaakt.

Heb je een ART 5 slot, maar zet je nooit je motor vast aan een stevig en moeilijk te verplaatsen object? Dan heeft een ART 5 slot alsnog weinig zin. Voorkom dat meerdere dieven je motor weten te verplaatsen. Met ART 5 slot en al. Zorg ervoor dat je áltijd je motor aan een object vastzet, met het ART 5 slot.

Daarnaast raden wij aan om naast het ART 5 slot, nog een slot aan te schaffen. Dit kan nog een ART 5 slot zijn, of een ART 4 slot. Hoe meer sloten, hoe onaantrekkelijker het ontvreemden van jouw voertuig wordt.