Shark X-DRAK BLANK motorhelmen: nu 5 tot 40% korting

De eerste keer dat je naar de X-DRAK BLANK motorhelm van Shark kijkt, vallen een aantal Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
dingen meteen op. Als eerste zie je dat de helm een zonneklep boven het vizier heeft. Deze zorgt ervoor dat je ook op zonnige dagen goed zicht hebt. Verder valt op dat de Shark X-DRAK BLANK jethelm een mondkap heeft, waardoor de helm een andere uitstraling heeft dan de meeste jethelmen. De zonneklep zie je ook niet vaak bij jethelmen, maar deze staat wel verrassend goed. De mondkap is vooral fijn wanneer je met hogere snelheden rijdt, bijvoorbeeld op een snelweg. Op de X-DRAK BLANK helmen van Shark krijg je meestal een korting welke hoger ligt dan 10%. Op een jethelm van dit bedrag, scheelt dat veel geld.

X-DRAK BLANK motorhelm van Shark: veel voordelen

De Shark X-DRAK BLANK motorhelmen beschikken over geluidsreducerende wangkussens, welke ervoor zorgen dat je minder last hebt van lawaai en ruis. Vooral op de snelweg is het verschil met een normale jethelm goed merkbaar. In de mondkap van de X-DRAK BLANK zit ook een ventilatie ingang, waardoor je beschikt over frisse lucht en het vizier minder snel beslaat. Zowel de mondklep als het zonnevizier zijn makkelijk los te halen, zo bepaal je dus zelf of je deze wilt gebruiken of niet. Ook de binnenvoering van de Shark X-DRAK BLANK is los te halen, wat nodig is om deze te kunnen wassen. Met zijn 1.2 kg is de X-DRAK BLANK lichter dan de gemiddelde integraalhelm, en dat verschil voel je. Verder heeft deze helm een aantal voordelen, namelijk:

  • Prima te dragen met een bril op.
  • Leverbaar in verschillende maten.
  • Een ECE certificering.
  • Een kinband met snelsluitsysteem.

Ten slotte heeft deze helm ook als voordeel dat deze geschikt is om een communicatiesysteem in te gebruiken.

Waarom een Bluetooth systeem?

Shark heeft een speciale Bluetooth set, welke bij deze helm past. Het voordeel van deze set is dat je makkelijk met iemand die achterop de motor zit kunt communiceren. Zo kun je dus contact houden tijdens een lange motorrit. Natuurlijk is de set ook te gebruiken om te bellen, waarbij je dus geen handen meer nodig hebt. Het is ook slim om de navigatie instructies over deze set te laten verlopen, zodat je niet meer op je telefoon hoeft te kijken. Ook is het mogelijk om met deze Bluetooth set muziek te luisteren. Ook op de snelweg heeft de set een goede geluidskwaliteit. Daarnaast heeft de microfoon een ruisonderdrukkend systeem, waardoor je altijd goed verstaanbaar bent. De Bluetooth set is makkelijk te gebruiken en heeft een duidelijke handleiding. Bij ons krijg je ook nog eens 10% extra korting als je de set direct met de helm koopt, zolang wij deze op voorraad hebben.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment Shark Street Drak helmen!

De motor voorbereiden op een tocht

Om een lange motortocht goed te laten verlopen, is het belangrijk om de motor goed voor te bereiden. Zeker wanneer de motor een lange tijd stil heeft gestaan, is het belangrijk dat deze een onderhoudsbeurt krijgt. Verder is het belangrijk dat de banden in goede staat zijn. Zelf kun je de bandenspanning controleren en zo nodig bijvullen. Let op of de band genoeg profiel heeft, want als dit te weinig is vergroot dit de kans om te vallen. Soms zie je al iets opvallends als je naar een band kijkt, bijvoorbeeld een hard voorwerp of een uitstekend stuk band. Dit zijn dingen die de kans op een klapband vergroten. Controleer ook altijd de verlichting en de richtingaanwijzers, omdat het gevaarlijke situaties kan opleveren als deze kapot zijn. Bedenk ook vooraf wat je gaat doen als je wel een keer pech hebt. Allereerst is het handig om altijd een telefoon bij je te hebben. Is je telefoon vaak leeg, neem dan een opgeladen powerbank mee, zodat je altijd kunt bellen. Verder kun je vooraf pechhulp afsluiten, zodat je wordt geholpen wanneer je een keer met de motor stil staat.

> Bekijk het gehele assortiment Shark helmen: Kortingen tot wel 40%!

Zie hier onze andere populaire modellen: