• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Spartan Carbon Skin Helmen: voor een lage prijs

Als een helm zoals de Shark Spartan Caron Skin gekozen wordt, dan gebeurt dat op basis van twee zaken. Het is belangrijk dat de helm de motorrijder beschermt.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Het is echter ook van belang dat de helm mooi staat en goed bij de rijder past. Juist om die reden is de nieuwe helm in deze reeks een gewilde keuze. In één oogopslag is te zien dat de helm aan alle voorwaarden van een goed helm kan voldoen. Zeker ook omdat dit model ook aan de eisen voldoet.

Bovendien is het ook een fijne wetenschap dat de Shark Spartan Carbon Skin in verschillende uitvoeringen komt. Het is dan wel dezelfde helm, maar passend bij de wensen en persoonlijkheid van de motorrijder. Zonder dat daarbij concessies worden gedaan aan het gebruiksgemak en de mate van comfort die geboden wordt. Dit zijn belangrijke voordelen die worden meegewogen bij het maken van een keuze.

> Bekijk ook eens de Shark D-Skwal Ujack: Kies zelf uw aflevermoment en plek!

Spartan Carbon Skin helm van Caberg: uitvoerig getest

De helmen Shark Spartan Carbon Skin zijn zeker ook populair vanwege de vormgeving. Dat komt vooral ook doordat deze helmen niet alleen getest zijn op de mate van veiligheid en bescherming. Ook tests met het oog op een reductie van de luchtweerstand en geluidshinder zijn uitvoerig uitgevoerd. Daardoor zit de helm lekker, oogt de helm lekker en rijdt de helm lekker. Dit zorgt voor een fijne rijervaring voor zowel bestuurders als bijrijders. Daarnaast is het ook nog eens zo dat het dragen van de helm met meer voordelen komt:

 • Buitenschaal van carbonvezels
 • Geschikt voor dragers van een bril
 • Micrometic kinband snelsluiting
 • Wasbare binnenvoering
 • 5 jaar garantie

Het is goed om te weten dat door al deze zaken de helm goed te gebruiken is onder verschillende omstandigheden. De Shark Spartan Carbon Skin helmen zijn niet alleen maar goed geschikt bij mooi weer. Daarnaast is de helm dankzij het keurmerk ECE 22.05 geschikt voor zowel de grote weg als binnen de bebouwde kom. Zo kunnen dus zowel motorrijders als liefhebbers van een tochtje op de scooter er veel plezier van hebben. Wanneer de juiste maat wordt uitgekozen, dan is het ook nog eens zo dat de pasvorm ideaal is. Dit is vooral ook belangrijk voor de mate van comfort die ervaren wordt.

> Verzending = gratis: Bekijk nu de Shark jethelm!

Let hierop bij het kopen van helm

Wie een Shark Spartan Carbon Skin helm gaat aanschaffen, zal vooral ook aandacht moeten schenken aan een aantal punten. Kijk bijvoorbeeld naar het vizier. Het is altijd aan te raden om voor een zonwerende variant te gaan. Dit is vooral ook handig voor brildragers. Er is immers dan geen zonnebril meer nodig onder de helm. Let ook of de helm uitvoerig is getest en of er bescherming tegen zonlicht is aangebracht. Dit komt de kwaliteit ten goede.

> Bekijk ook eens de Shark Raw helm en de Shark motorhelm: Vandaag besteld = morgen in huis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen