Shark Spartan Carbon Guintoli Helmen: korting vanaf 10%

Een moderne integraalhelm uit de meest recente reeks van Shark is de Spartan Carbon Guintoli helm. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Deze helm is zeer comfortabel en erg geliefd. Zo is het deze modellen beschikken over een uitstekend pasvorm. Bovendien is de Shark Spartan Carbon Guintoli helm ook lekker comfortabel. De helm is immers lekker licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te dragen. Wanneer inspannende tochten worden gemaakt, dan is het een fijn gevoel om geen last te hebben van een zware helm. 

Spartan Carbon Guintoli helm van Shark: veel aandacht voor design

Met een keuze voor de helmen Spartan Carbon Guintoli van Shark maak je een keuze voor een helm waarbij er veel aandacht is voor het ontwerp. Hoewel de stroomlijning heel belangrijk is, blijft de Shark helm toch een stoer uiterlijk houden. Daarmee is het dus een zeer geschikte helm voor veel verschillende types rijders. Andere voordelen zijn te vinden op vlakken als:

  • Beschikking over het keurmerk ECE 22.05
  • Zonnevizier geïntegreerd in de helm
  • Gewicht van niet meer dan 1250 gram
  • Communicatie in de helm aan te brengen

Het is daardoor goed te begrijpen dat de Shark Spartan Carbon Guintoli helmen door allerlei soorten rijders te gebruiken zijn. Dit geldt niet alleen op de motor, maar ook op bijvoorbeeld de scooter. De modellen van deze reeks zijn breed inzetbaar.

Dit zijn onze andere Shark Spartan helm modellen:

De keuze voor een integraalhelm van Shark?

Helmen zoals de Shark Spartan Carbon Guintoli vallen onder de integraalhelmen. Het is belangrijk om te letten op de juiste maat. Een goed passende helm die niet te groot of te klein is, is beter. Daarnaast is het belangrijk dat er gekozen wordt voor een helm waar veel aandacht is besteed aan de manier waarop met ventilatie is omgegaan. Zowel op de scooter als op de motor is dit belangrijk. 

> Verzending = gratis: Bekijk nu al onze Shark motorhelmen: