• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Spartan Carbon Guintoli Helmen: korting vanaf 10%

Een moderne integraalhelm uit de meest recente reeks van Shark is de Spartan Carbon Guintoli helm. Deze helm is zeer comfortabel en erg geliefd.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Zo is het deze modellen beschikken over een uitstekend pasvorm. Bovendien is de Shark Spartan Carbon Guintoli helm ook lekker comfortabel. De helm is immers lekker licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te dragen. Wanneer inspannende tochten worden gemaakt, dan is het een fijn gevoel om geen last te hebben van een zware helm. 

> Kortingen tot 40%: Bestel nu een Shark Raw helm of een Shark Evo One 2!

Spartan Carbon Guintoli helm van Shark: veel aandacht voor design

Met een keuze voor de helmen Spartan Carbon Guintoli van Shark maak je een keuze voor een helm waarbij er veel aandacht is voor het ontwerp. Hoewel de stroomlijning heel belangrijk is, blijft de helm toch een stoer uiterlijk houden. Daarmee is het dus een zeer geschikte helm voor veel verschillende types rijders. Andere voordelen zijn te vinden op vlakken als:

 • Beschikking over het keurmerk ECE 22.05
 • Zonnevizier geïntegreerd in de helm
 • Gewicht van niet meer dan 1250 gram
 • Communicatie in de helm aan te brengen

> De Shark Spartan Carbon of Shark Evo online bestellen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Het is daardoor goed te begrijpen dat de Shark Spartan Carbon Guintoli helmen door allerlei soorten rijders te gebruiken zijn. Dit geldt niet alleen op de motor, maar ook op bijvoorbeeld de scooter. De modellen van deze reeks zijn breed inzetbaar. 

> De Shark Spartan Carbon Silicium: Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis!

De keuze voor een integraalhelm van Shark?

Helmen zoals de Shark Spartan Carbon Guintoli vallen onder de integraalhelmen. Het is belangrijk om te letten op de juiste maat. Een goed passende helm die niet te groot of te klein is, is beter. Daarnaast is het belangrijk dat er gekozen wordt voor een helm waar veel aandacht is besteed aan de manier waarop met ventilatie is omgegaan. Zowel op de scooter als op de motor is dit belangrijk. 

> Verzending = gratis: Bekijk nu de Shark Raw helmen of al onze Shark motorhelmen!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen