• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Spartan Carbon helmen: gratis verzending

Helmen die niet te zwaar zijn rijden altijd net iets comfortabeler. Daarom kiezen veel motorrijders voor een Shark Spartan Carbon helm.

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Daarmee kan worden voorkomen dat de rug en de nek het zwaar te verduren krijgen tijdens de wat langere ritjes. Al is het natuurlijk ook zo dat de helmen uit deze serie er flink mooi uit zien. Het design is dan ook een belangrijk aandachtspunt bij het ontwikkelen van deze helmen. 

Ook op het gebied van pasvorm en comfort is er veel goeds te melden over de helm Shark Spartan Carbon. Zo zijn de binnenvoering en de sluiting van goed verzorgd. Daardoor zit de helm lekker en blijft deze ook goed op zijn plaats. 

> De Shark systeemhelm of motorhelm Shark: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Spartan Carbon helm van Shark: mooi ontworpen

De keuze voor helmen Spartan Carbon van Shark zal voor een groot deel op het oog gemaakt worden. De helmen zijn mooi ontworpen en zien er strak uit. Dat komt omdat de modellen in deze serie bijvoorbeeld gemaakt zijn om aerodynamisch te zijn. Door erop te richten minder weerstand van de wind te voelen worden mooie lijnen ontwikkeld. Tel daar de kleuren en vormen bij op en de helm is zeer stoer in uitstaling. Daarnaast zijn er natuurlijk andere voordelen:

 • Pinlock anticondens lens
 • Slechts 1290 gram zwaar
 • ECE keurmerk
 • Anti-kras vizier

Zowel op de motor, als op de brommer of scooter kan deze Spartan helm worden gedragen. 

> De Shark Spartan Carbon Guintoli of Shark Evo One online bestellen: Korting tot wel 40%!

De voordelen van een helm met geïntegreerd zonnevizier

De zon is een factor bij het rijden op de motor. Een helm met een geïntegreerd zonnevizier, zoals de Shark Spartan Carbon, is dan een goede optie. Zo hoeft bijvoorbeeld geen zonnebril meegenomen te worden. Dit is ook gemakkelijk voor brildragers, die gewoon de bril op sterkte kunnen blijven dragen. Daarnaast ziet een zonnevizier er natuurlijk ook gewoon stoer uit. 

> Bekijk ook alle andere Shark helmen: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen