Shark Spartan Carbon helmen: Gratis verzending

Op zoek naar een helm die niet al te zwaar van gewicht is? Dan is de Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Shark Spartan Carbon helm een ideale kandidaat. Deze helm zorgt voor een comfortabele rit en is te dragen als scooterhelm en als motorhelm.

Ook op het gebied van pasvorm en comfort is er veel goeds te melden over de helm Shark Spartan Carbon. Zo zijn de binnenvoering en de sluiting goed verzorgd. Daardoor zit de helm comfortabel en blijft deze ook goed op zijn plaats.

ECE 22.05 keurmerk

Ben je wat bekender in de helmen wereld, dan weet je dat het ECE 22.05 kwaliteitskeurmerk verplicht is voor helmen op Europese wegen. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Op deze manier wordt het kwaliteitsniveau van helmen omhoog geschroefd. In ons assortiment vind je alleen maar helmen die voorzien zijn van dit keurmerk. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit bieden.

Keurmerk ECE 22.05

Een ECE 22.05 keurmerk op een helm betekent dat de helm getest door deze organisatie en goedgekeurd is. De helm wordt onder andere test op stevigheid, slijtvastigheid en schokabsorptie. Belangrijke kenmerken voor een helm.

Shark Spartan Carbon: De juiste maat kiezen

Bij het bestellen van een nieuwe Shark Spartan Carbon helm is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste maat helm bestelt. Want een te kleine helm zit veel te krap en niet comfortabel. Een te grote Shark Spartan Carbon zit weer te los en kan gaan schuiven. En dat wil je natuurlijk voorkomen als (toekomstig) Shark Spartan Carbongebruiker.

Het is vrij eenvoudig om zelf je helmmaat op te meten. In vier stappen weet jij jouw helmmaat voor een Spartan Carbon helm van Shark:

 1. Pak een meetlint
 2. Plaats de meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen
 3. Meet de omtrek van je voorhoofd
 4. Bekijk de helmmaat die past bij jouw hoofdomtrek hier  

Twijfel je nog een beetje over de maat? Of heb je vragen over het Shark Spartan Carbon model? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het vinden van de perfecte helm.

> De Shark systeemhelm of motorhelm Shark: Kies zelf een aflevermoment en plek!

De voordelen van de Spartan Carbon helm van Shark

Kies je voor de Spartan Carbon helm van Shark, dan kies je voor een strak design. Het aerodynamische model zorgt niet alleen voor een stoere look, maar ook voor minder weerstand en minder windsuizen. Ben je al op de hoogte van de andere voordelen? Hier kun je straks van profiteren als Shark Spartan Carbon drager: 

 • Pinlock anticondens lens
 • Slechts 1290 gram zwaar
 • ECE keurmerk
 • Anti-kras vizier
 • Ingebouwd zonnevizier
 • Geschikt voor brildragers
 • Sharktooth voorbereid (communicatie)
 • Wasbare binnenvoering

Zowel op de motor, als op de brommer of scooter kan deze Spartan helm worden gedragen.

De voordelen van een helm met geïntegreerd zonnevizier

Een zonovergoten dag, voor de één een zegen, voor de ander een vloek. Gelukkig kun je met een ingebouwd zonnevizier heerlijk genieten van het zonnetje. En, nog belangrijker, goed zicht houden op de weg.

Een helm met een geïntegreerd zonnevizier, zoals de Shark Spartan Carbon, is dan een goede optie. Zo hoeft bijvoorbeeld geen zonnebril meegenomen te worden. Dit is ook gemakkelijk voor brildragers, die gewoon de bril op sterkte kunnen blijven dragen.

> Bekijk ook alle andere Shark helmen:

Lees ook eens

De verschillen tussen helmen: