Shark Skwal 2 Switch Rider 2 helmen: nu met gratis verzending

De Shark Skwal 2 Switch Rider 2 helm is een doorontwikkeling van de eerdere Switch Rider-reeks. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Daardoor kan dus gezegd worden dat de helmen al veel pluspunten hebben, maar nu nog beter zijn gemaakt. Vooral op het vlak van design zijn een aantal belangrijke stappen gezet. Zo is bijvoorbeeld de LED-verlichting die de helmen in deze serie zo kenmerkt nog wat feller gemaakt. Voor veel liefhebbers zal dit een goede reden zijn om voor deze helm te kiezen.

Wat ook belangrijk is om mee te nemen, is dat een helm zoals de Shark Skwal 2 Switch Rider 2 helm comfortabel is om te dragen. Dit maakt het rijden een stuk prettiger en gemakkelijker. Dit komt onder andere doordat de pasvorm. 

Shark Skwal 2 Switch Rider 2 helm: gemakkelijk in gebruik

De helmen Shark Skwal 2 Switch Rider 2 zijn gemakkelijk in gebruik. Dat komt onder andere doordat het vizier van hoogwaardige kwaliteit is. Dat betekent bijvoorbeeld dat er veel aandacht is besteed aan het kraswerend maken. Ook is het zo dat er zonwerend materiaal gebruikt is voor de vizieren van de helmen in deze reeks. Andere voordelen zijn onder andere:

  • Een gewicht van 1490 gram
  • Een microlock snelsluiting
  • Voering binnenzijde is uitneembaar en wasbaar
> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu de Shark Skwal 2, dit zijn de andere Shark Skwal 2 modellen:

Het onderhoud aan een helm

Het is belangrijk om een helm op de juiste wijze te onderhouden. Dit wordt in de eerste plaats gedaan door met regelmaat de Shark helm te reinigen met wat lauw water en een goede doek. Daarnaast kunnen speciale reinigingsmiddelen voor helmen met enige regelmaat worden gebruikt. Het kan ook aan te raden zijn om wat lastiger plekken met een klein borsteltje te poetsen. Doe dit in ieder geval niet op het vizier, maar bijvoorbeeld in hoekjes en gaatjes. Zo blijft de helm in goede conditie en goed bruikbaar.