• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Skwal 2 helmen: met korting van 10-40%

De Shark Skwal 2 helm is een sportieve en aerodynamische helm die ook nog eens over een aantal hele specifieke kenmerken beschikt. Daarom is het zo dat helmen uit deze reeks zorgen voor een unieke uitstraling.

17 artikel(en)

17 artikel(en)

Naast de positieve punten op het gebied van gebruik is het daardoor aantrekkelijk om voor dit model te kiezen. Daarmee kan immers worden gezorgd dat er echt een eigen draai wordt gegeven aan het uiterlijk op de motor. Dit is natuurlijk van grote waarde voor de motorrijder.

Skwal 2 helm van Shark: modieus maar ook veilig

De helmen Skwal 2 van Shark zijn in de eerste plaats modieus. Dat komt bijvoorbeeld door het gebruik van LED-verlichting in de helm zelf. Dit is niet te vergelijken met elke andere helm die op de markt verkrijgbaar is. Dit draagt bij aan de sportieve look die de helm door zijn vormgeving heeft. Doordat er ook nog eens flink wat varianten in deze reeks te vinden zijn wordt het dus goed mogelijk om een geheel eigen uitstraling na te streven. Bovendien is het ook nog eens zo dat er een aantal belangrijke andere voordelen gelden:

 • Buitenschaal van injected thermoplastic
 • Goed te dragen door brildragers
 • Voorbereid op bluetoothtoepassingen
 • Goede sluiting rond de kin

Daarnaast zijn de helmen Shark Skwal 2 natuurlijk ook gewoon veilig in gebruik. Dit komt bijvoorbeeld door de buitenschaal van injected thermoplastic. Daarnaast is het ook zo dat de helm het keurmerk ECE 22.05 heeft mogen ontvangen. Daarmee mag overal in Nederland, op elke weg worden gereden. Mits het voertuig dit ook toelaat natuurlijk. Deze helm is immers te gebruiken op allerlei soorten voertuigen, van quads tot motoren en alles ertussen.

> De Shark EVO one of Shark Spartan kopen: Kies zelf uw aflevermoment en plek!

De rol van aerodynamica

Het is altijd leuk om net wat meer kennis over de materie te hebben. Dit geldt ook voor de werking van helmen. Zeker voor een helm zoals die in de reeks van Shark Skwal 2, maar ook voor de Shark Evoline 3. Dit zijn immers helmen die extra aerodynamisch zijn ontworpen. Dit biedt vooral voor motorrijders veel voordelen. Denk in de eerste plaats alleen al aan de invloed die wind op allerlei vlakken op het rijden heeft. Het kan bijvoorbeeld remmend werken. Tenzij de aerodynamica op orde is natuurlijk. Dit is dus een belangrijke factor.

> Verzending = gratis: Bekijk nu de Shark Raw of Shark Skwal!

Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens zo dat de wind veel lawaai kan maken bij hoge snelheden. In dat geval moet er dus ook worden gezorgd dat dit wordt teruggedrongen. Ook op dit vlak is het dus zo dat aerodynamica veel waarde kan hebben. Zo kan bijvoorbeeld gehoorschade worden voorkomen. Wie wil genieten op de motor zit immers niet op een probleem met de oren te wachten. Deze Shark helmen helpen daarbij. Het is dus altijd slim om enige aandacht aan de aerodynamica te laten besteden.

> Vandaag besteld = morgen gratis thuisbezorgd: De Shark Draghal helm!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen