• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark S-Drak Vinta helmen: inclusief snelle bezorging

De Shark S-Drak Vinta helm is typisch zo’n helm die gemaakt is om mee gezien te worden. Het is een helm die voldoet aan alle wensen die een moderne motorrijder kan hebben, maar het model ziet er vooral ook gewoon goed uit.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Daarom is de helm zeer geschikt voor ritjes door de stad. Dat neemt niet weg dat door de kwaliteit de helm ook gewoon perfect dienst kan doen wanneer er met hogere snelheden wordt gereden, bijvoorbeeld op de snelweg. Daarbij is helm ook zeer comfortabel en licht van gewicht.

S-Drak Vinta helm van Shark: comfortabel en laag in gewicht

De S-Drak Vinta helmen van Shark zijn vooral zo comfortabel omdat het gewicht goed laag is gehouden. Waar vooral veel hinder van wordt ondervonden als de helm Shark zwaarder is, zijn de spieren in de nek en de rug. Omdat deze helm net iets meer dan duizend gram weegt, hoeft hier niet te veel hinder van worden ondervonden. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom veel voor de helmen in deze reeks gekozen wordt. Daarnaast is het ook nog eens zo dat er een hele reeks andere voordelen geldt, zoals:

 • ECE 22.05 keurmerk
 • Antikrasvizier dat gemakkelijk in gebruik is
 • Garantie van vijf jaar
 • Gemakkelijk te gebruiken door brildragers

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: bekijk ook het gehele assortiment Shark Drak helmen!

Het grote voordeel van de helmen Shark S-Drak Vinta is dat ze op alle mogelijke manieren te gebruiken zijn. Zo is de vorm zeer modieus en is het dus een helm die goed past bij het gebruik van een scooter. Doordat de keuring echter heeft uitgewezen dat de helm onder alle omstandigheden stevig en veilig is, kan deze ook worden gebruikt op bijvoorbeeld de snelweg of zelfs wanneer offroad gereden wordt. Dit komt onder andere door de materialen waarvan de buitenschaal van de helm gemaakt is. Terwijl ook de sluiting en het vizier van hoog niveau zijn.

> De Shark X-Drak of Shark Evo One kopen: Vandaag besteld = morgen gratis thuisbezorgd!

Herrie van een jethelm

Een kwestie die zich altijd weer voordoet als een jethelm moet worden aangeschaft, is de mate van hinder die van herrie wordt ondervonden. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld een helm als de Shark S-Drak Vinta. Wat kan hieraan gedaan worden? Is de mate van hinder eigenlijk wel echt zo groot? Het is belangrijk om te weten dat dit per helm kan verschillen en dat dit dus ook de belangrijkste zaak is die in ogenschouw moet worden genomen bij aanschaf. Kies dan direct een goed getest model.

> Gratis verzending op het gehele assortiment: De Shark Openline helmen!

Veel helmen worden getest op aerodynamica en geluidsreductie. Aan de hand van die tests kan de ideale vorm worden gevonden. Het grote voordeel hiervan is dat de tests de kosten van de helm niet hoeven te beïnvloeden. Het is immers zo dat het niet altijd de duurste helm is die het best werkt. Het is goed om hier kennis van te hebben voordat een helm gekocht gaat worden.

> De Shark Evoline 3 of Shark Skwal kopen: Kies zelf een aflevermoment en plek voor uw bezorging!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen