Shark S-Drak BLANK motorhelmen: nu gratis verzending

De S-Drak BLANK van shark is een jethelm met een retro look. Wat meteen opvalt als Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
je naar de helm kijkt, is het mondstuk. Deze laat de jethelm er bijna als een integraalhelm uitzien. De combinatie van het mondstuk met het vizier geeft een stoere uitstraling aan de helm. De prijs ligt wat hoger dan de meeste jethelmen, maar je krijgt er een prachtige jethelm met mooie details voor terug. Een groot voordeel is dat je bij ons niets kwijt bent voor de verzending. Daarnaast heb je de helm morgen al in huis, als je de helm voor middernacht besteld. De helm is geschikt gemaakt voor brildragers, waardoor je ook met een bril een maximaal comfort hebt. Al met al is de  Shark SDrak BLANK een zeer complete helm, welke er vanuit alle hoeken stoer uitziet.

S-Drak BLANK helm van Shark: een helm van topkwaliteit

Vanaf de voorkant valt meteen op dat de helm een kinstuk heeft. Dit kinstuk is, net zoals de binnenvoering, makkelijk los te halen. Het is verstandig om beiden regelmatig los te halen en te wassen. Laat ze wel goed drogen voor je deze weer terug in de helm stopt. Het enige nadeel aan deze jethelm, is dat deze geen zonnevizier heeft. Daarnaast beschikken de S-Drak BLANK helmen van Shark wel over een ventilatiegat in het kinstuk, zodat de bestuurder altijd van frisse lucht is voorzien. De helm is ook prima te gebruiken in combinatie met een Shark communicatiesysteem. Onze klanten bestellen bij ons hun motorhelm om de volgende redenen:

  • Een grote voorraad, waardoor de helm snel te leveren is.
  • De bezorging is snel, zonder extra kosten.
  • Niet goed = geld terug.
  • Een hoge korting op accessoires welke je gelijk met de helm koopt.

Voorbereiden op een motortocht

Om een motortocht te volgen, is een goede voorbereiding noodzakelijk. De mate van voorbereiding zal vooral afhangen van de lengte van de tocht. Tijdens een lange tocht is het verstandig om extra drinken en eten mee te nemen. Soms vertrek je voor een tocht, en voor dat je bij het eindpunt bent, slaat het weer om. En vertrek je vroeg, dan is het vaak kouder dan overdag. Kleed je daarom altijd in verschillende lagen, welke je uit kunt doen als het te warm wordt. Zorg ook dat je altijd wat extra kleding bij je hebt, en let vooraf goed op het weerbericht. Tijdens een lange tocht is het ook verstandig om regelmatig te pauzeren. Volg je de route met een groep, maar hier dan goede afspraken over. Het is ook slim om vooraf al te leukste plekjes om te pauzeren op internet op te zoeken. Verder is het natuurlijk belangrijk dat de motor in goede staat is. Zorg dat deze zijn onderhoudsbeurt heeft gehad, en controleer voor het weggaan nog even de verlichting en de bandenspanning. Een lage bandenspanning zorgt voor minder grip op de weg, meer brandstofverbruik en minder comfort. Daarnaast is het belangrijk dat de banden voldoende profiel hebben, omdat de kans anders groter is dat je ten val komt.

> Profiteer van korting tot wel 40%: Bestel nu een Shark S-Drak helm!

De juiste beveiliging

Om een motor te beveiligen, is minimaal een goed motorslot nodig. Door een kettingslot aan te schaffen, kun je de motor aan object vastzetten. Wanneer je in een groep rijdt, en er geen goede objecten in de buurt zijn, kun je altijd nog de motoren aan elkaar vastmaken. Het is ook slim om thuis de motor goed op slot te zetten. Doordat veel mensen dit thuis niet doen, worden hier veel motoren gestolen. De beste plek is natuurlijk in een schuur welke op slot kan, aan een kettingslot, vastgemaakt aan een object. Vergeet ook niet om de helm goed op te bergen. Laat je de helm onbeveiligd liggen, dan zullen dieven deze meenemen, zelfs als ze de motor niet kunnen stelen. Door goed na te denken hoe je met de beveiliging van je motor omgaat, maak je het dieven al veel moeilijker.

> Bekijk ook de Shark X-DRAK BLANK: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Daarnaast kun je ook de volgende Shark modellen bij ons bestellen: