• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Ridill Blank helmen: altijd een lage prijs

Het aankopen van een Shark Ridill Blank helm is vaak te doen tegen een gereduceerde prijs. Daardoor is het kiezen voor een model uit deze reeks al direct een stuk gemakkelijker.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Het kiezen voor deze helm is echter vooral van belang wanneer een goede stevige helm gezocht wordt, die veiligheid biedt, maar er ook gewoon goed uitziet. Dit komt omdat de helm een update is van een reeds bestaande reeks. Daardoor is het goede behouden, maar de rest alleen maar verder verbeterd. Dit maakt het de moeite waard. Daarnaast zijn er natuurlijk nog andere voordelen.

Ridill Blank helm van Shark: veiligheid staat voorop

Natuurlijk is het belangrijk dat bij de ontwikkeling van helmen zoals de Ridill Blank van Shark veel aandacht aan modegevoeligheid wordt besteed. Het kiezen van een helm is echter natuurlijk vooral nog altijd gebaseerd op de mate van bescherming die geboden wordt. In het geval van de Ridill Blank kan zelfs op beide vlakken voldoende geboden worden. Dat betekent dus dat de helm er goed uitziet, maar ook gewoon heel veilig is. Daarnaast heeft de helm het volgende te bieden:

 • Een buitenschaal van injected thermoplastic
 • Een ingebouwd zonnevizier
 • 5 jaar garantie van de fabriek
 • Geschikt model voor brildragers

Door het zonnevizier en de mate waarin de helmen Ridill Blank van Shark geschikt zijn voor brildragers, is het zo dat de helm aangenaam is om mee te rijden. Juist voor de fijne zomers ritjes zijn de modellen uit deze Shark helmets reeks zeer geschikt. Daarbij komt ook dat door de vorm van de helm er minder hinder van weerstand en geluidshinder door de wind wordt ondervonden. Ook dit maakt het een stuk prettiger om op de scooter of motor te stappen. Zeker ook omdat de Shark Ridill helm zeer comfortabel zit door de fijne pasvorm die hij heeft.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bekijk alle Shark jethelmen!

Goed zicht in de regen houden

Een belangrijk punt als het gaat om de keuze voor de helm is altijd de mate waarin goed zicht door het vizier onder alle omstandigheden wordt gehouden. Een helm zoals de Shark Ridill Blank heeft bijvoorbeeld een geïntegreerd zonnevizier. Daarnaast is het natuurlijk ook van belang dat er goed zicht wordt behouden in de regen. Voor de meeste vizieren geldt dat de regen er gemakkelijk af druppelt. Dat neemt niet weg dat het soms handig kan zijn om extra maatregelen te nemen.

> De Shark motorhelm en de Shark Spartan Carbon Skin helm online bestellen: Gratis verzending!

Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door het vizier zo nu en dan te bewerken met specifieke schoonmaakmiddelen. Dit zijn middelen die zorgen dat het vizier nog net iets beter waterafstotend wordt. Zo lopen de druppels er nog gemakkelijker af en kan de zekerheid worden geboden dat er gewoon in de regen veilig gereden kan worden. Dit is vooral gemakkelijk in landen waar wat meer neerslag valt, zoals Nederland.

> De Shark Raw en de Shark Nano helm kopen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen