Wat meteen opvalt als je de Shark Ridill 1.2 Drift-r ziet, is de print welke op Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
de helm is afgedrukt. Deze zorgt ervoor dat de helm opvalt vanwege zijn stoere uiterlijk. De Ridill 1.2 Drift-r is een goede kwaliteit motorhelm in het middensegment. De helm beschikt over een ECE keurmerk en is verkrijgbaar in verschillende maten. Bij ons krijg je op deze helm een stevige korting, welke kan oplopen tot maar liefst 40% van het aankoopbedrag. Verder worden er helemaal geen kosten in rekening gebracht voor de verzending van de Shark Ridill 1.2 Drift-r motorhelmen. Ook heb je de mogelijkheid een extra korting te pakken, door accessoires te kopen. Deze korting krijg je niet op de helm maar wel op de accessoires welke je gelijktijdig met de motorhelm koopt. Zo is het te betalen bedrag lager dan je vooraf zou verwachten.

Ridill 1.2 Drift-r helm van Shark: een snelle levering

De bezorging van de Shark Ridill 1.2 Drift-r is niet alleen gratis, maar ook nog eens heel snel. Op weekenden en feestdagen na, heb je de helm de volgende dag al in huis. De Ridill 1.2 Drift-r is zo gemaakt dat brildragers gewoon hun bril op kunnen houden. De binnenvoering is makkelijk uit de helm te halen, wat nodig is om deze zo nu en dan te kunnen wassen. Door het vizier heb je een goed zicht, en er zit ook nog eens een krasbestendige laag op. Verder heeft het een aantal voordelen om de Shark Ridill 1.2 Drift-r bij ons te bestellen, namelijk:

  • Een goede helm met ECE keurmerk.
  • Gratis verzending en snelle bezorging.
  • Een hele lage prijs, door de verschillende kortingen.
  • Een bijgeleverde helmzak, om de helm in te stoppen als je deze niet gebruikt.

Een ander voordeel van de Ridill 1.2 Drift-r helmen, is dat deze voorbereid zijn op een Shark communicatiesysteem. Dit heeft als voordeel dat je tijdens het motorrijden kunt bellen, zonder dat je een telefoon vast hoeft te hebben. De microfoon onderdrukt zoveel mogelijk ruis, waardoor je zelfs op een snelweg kunt bellen. Ten slotte is het heel handig voor de navigatie, want hiervoor hoef je nu niet meer telkens op het scherm te kijken. De instructies van de navigatie kun je namelijk ook vanaf je telefoon over de communicatieset afspelen.

Een lange motortocht volgen

Wanneer je een lange motortocht gaat volgen, zijn er andere dingen waar je rekening mee moet houden dan tijdens een korte rit. Een korte motorrit vereist nauwelijks voorbereiding, maar dat is bij een lange rit wel anders. Het is belangrijk om vooraf te weten hoe de route verloopt, en wat voor wegen je tegenkomt. Zo kom je tijdens de route niet voor verrassingen te staan. Tijdens een lange rit is het belangrijk om in een goede houding te zitten. Tijdens een korte rit merk je het nauwelijks als je verkeerd op de motor zit, maar tijdens een lange rit krijg je hier wel last van. Gaat een groot deel van de route over de snelweg, dan is het slim om oordoppen te kopen. Deze kun je op maat laten maken, zodat ze precies goed in je oor zitten, en een maximale hoeveelheid lawaai tegen kunnen houden. Door naar een bezienswaardigheid toe te rijden, rij je met een doel, wat de tocht nog leuker maakt.

> Gratis verzending op het gehele assortiment Shark Ridill 1.2 Threezy helmen!

De voordelen van helmventilatie

Is het je ooit opgevallen, dat bijna elke helm wel een vorm van ventilatie heeft? Deze ventilatieopeningen zorgen ervoor dat er frisse lucht de helm in komt, en dat de oude lucht via de achterkant de helm verlaat. Dit heeft als voordeel dat je altijd frisse lucht inademt, en dat je minder in de helm zweet. Zeker in de zomermaanden is ventilatie heel belangrijk, omdat de temperatuur in de helm anders hoog oploopt. Bijna alle ventilatiesysteem zijn met een schuifsysteem open of dicht te doen. Sommige systemen kun je ook op verschillende standen zetten, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel verse lucht fijn is.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bestel nu een Shark Ridill helm!