• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Raw helm: tot 40% korting!

De Shark Raw helm heeft een uniek design met een stoere uitstraling en is perfect voor de degene die op een motor rijdt en zich met het dragen van een originele helm wil onderscheiden. De Shark Raw helmet is bijvoorbeeld ideaal voor de customrider of voor degene die op een chopper toert.

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Een van de bijzondere kenmerken van de Shark jethelm, zoals wij die in het aanbod beschikbaar hebben, is de motorbril die afneembaar is net als het mondstuk. Beide onderdelen kunnen heel gemakkelijk naar bovenop de helm worden verplaatst. De motorbril is namelijk met elastische banden bevestigd. Er is uiteraard ook aandacht besteed aan de veiligheid bij het ontwikkelen van de Shark Raw jethelm. De helmen zijn voorzien van een ECE 22.05 keurmerk en daarvoor dient uiteraard de Shark jethelm voor de test te slagen die op het gebied van veiligheid wordt uitgevoerd. U kunt uiteraard rekening houden met een review om de keuze op deze Shark Raw helm te laten vallen of de voorkeur te laten uitgaan naar een van de andere Shark helmen in ons aanbod.

• Uniek design
• Stoere uitstraling
• Motorbril
• Mondstuk
• ECE 22.05 keurmerk

Naast de Shark Raw helm verkopen wij ook de Shark Evoline 3 helm.

Vizier schoonmaken van uw Shark Raw helmen

Tijdens het rijden wordt het vizier van de Shark Raw helmen natuurlijk een keertje vies. Het is belangrijk dat het vizier van de helm schoon is zodat uw zicht niet belemmerd wordt tijdens het rijden. Gelukkig is het vrij eenvoudig om het vizier te onderhouden. Het enige wat u nodig hebt is:

 • Doekje
 • Water

Met een simpel doekje dat u nat maakt kunt u een vizier al goed schoonmaken. Daarnaast worden er ook wel eens andere producten gebruikt zoals multiwax. Maar dat is afhankelijk van het type vizier dat op de helm zit. Zit er bijvoorbeeld een anti condens vizier op, dan wordt geadviseerd om alleen met water schoon te maken. 

Er zijn ook een aantal producten die je zeker niet moet gebruiken bij het schoonmaken van een vizier. Denk hierbij aan allesreiniger en glasreiniger. Dit kan het vizier namelijk beschadigen. De beste tip die wij kunnen meegeven om uw Shark Raw helm vizier zo schoon mogelijk te houden is door het vizier na elke rit even schoon te maken met een doekje.

> De Shark Skwal 2 helm: Vandaag besteld = morgen in huis!

Shark jethelm: ook perfect voor brildragers

De Raw Shark is een helm die ook perfect is voor brildragers. Bij de ontwikkeling van de Shark helm Raw is er namelijk een uitsparing in de binnenvoering gecreëerd. Dat biedt de brildrager de gelegenheid om op een gemakkelijke en comfortabele manier met een bril op de motor te rijden. Als u besluit om de helm uit de Shark serie te kopen bij Helmonline.nl dan kunt u uw persoonlijke ervaring delen door een review achter te laten. Anderen die eveneens geïnteresseerd zij in het kopen van een Shark Raw helm kunnen daarmee geholpen worden bij het maken van een definitieve keuze.

Alle helmen zijn net als dit type jethelm scherp geprijsd bij Helmonline.nl. waar u overigens ook regelmatig van een scherpe aanbieding kunt profiteren. Voor de Shark jethelmen in ons aanbod en dus ook voor de uitvoering in het model Raw geldt dat er sprake is van vijf jaar garantie. Overigens bieden wij dit type helm in meerdere kleuren aan, zoals in mat groen en in mat zwart. U kunt van dit model de complete lijst met eigenschappen per uitvoering bekijken, waarbij ook de voordelen en nadelen worden opgesomd. U kunt de hoofdomtrek meten en de matentabel gebruik om bij uw bestelling van de Shark Raw helm de juiste maat te kunnen opgeven.

> Zie hier onze Shark DRAK helmen of onze Shark Evo One helmen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Shark Raw helm aanbieding: profiteer nu!

Bij ons profiteert u van de beste Shark Raw helm aanbiedingen. Als u van plan bent om bij ons een Shark Raw helm te kopen, dan profiteert u van verschillende voordelen:

 • Gratis verzending op het gehele assortiment
 • Vandaag vóór 23:59 besteld = morgen in huis
 • Kies zelf een aflevermoment en plek
 • Achteraf betalen is mogelij

Naast deze voordelen profiteert u bij ons ook van een ander voordeel. Bij ons kunt u de Shark Raw helm goedkoop kopen omdat wij kortingen aanbieden die oplopen tot wel 40%. Kies uw ideale Shark Raw helm uit en profiteer!

> Verzending = gratis: Bekijk nu de Shark Evo One 2 of de Shark Skwal!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen