• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Micro Jethelm: gratis verzending in 24 uur

De Shark Micro jethelm is een minimalistische uitvoering van het model Nano, maar voelt daardoor extra comfortabel aan. De Shark Micro jethelmen zijn namelijk heel licht van gewicht.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Dat ervaart u gelijk als u de helm op uw hoofd zet en het comfort wordt nog groter als u op de motor aan het rijden bent. Deze jethelm heeft overigens een fantastisch design en beschikt daarnaast over nog meer praktische en comfortabele eigenschappen.

Shark Micro jethelm met twee maten schaal

De perfecte pasvorm van de Shark Micro jethelmen komt tot stand door de twee maten schaal. Overigens is de buitenschaal van een topkwaliteit en gemaakt van thermoplast. De buitenschaal is dan ook hetzelfde als die van de Nano. Er is echter wel een opmerkelijk verschil en dat is dat er bij de Shark Micro jethelm geen sprake is van een zonnevizier. Het is bovendien niet mogelijk om een zonnevizier op een later moment toe te voegen.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bestel nu een Shark motorhelm!

Het gewicht bedraagt slechts 1.200 gram en dat maakt deze helm voor motorrijders bijzonder aangenaam om te dragen. Typisch is de urban stijl waarin de jethelm is uitgevoerd en de helm een fraaie en originele aanblik geeft. Een zonnevizier ontbreekt, maar het antikras vizier waarover de Shark jethelm in het Micro model over beschikt, is lang en biedt u een breed gezichtsveld. Bovendien is er sprake van luchtroosters die geïntegreerd zijn, zodat condensatie wordt voorkomen. De voering biedt overigens eveneens meerdere voordelen. Zo is de binnenkant uitneembaar en hypoallergeen, maar ook antibacterieel. De Shark Micro jethelm is voorbereid voor Sharktooth.

• 1.200 gram
• Urban stijl
• Antikras vizier
• Breed gezichtsveld
• Luchtroosters
• SharkTooth voorbereid

> Liever een andere helm van Shark zoals de Shark Raw helm?

Voordelig geprijsd en leuk om cadeau te geven

Door de minimalistisch uitvoering van de Shark Micro jethelm zonder dat er afgedaan wordt aan het design en kwaliteit kan deze helm voor een scherpe prijs worden aangeboden. De voordelige prijs maakt het ook aantrekkelijk om deze unieke en originele Shark jethelm cadeau te geven. Deze helm is niet alleen geschikt om op de motor te rijden, maar past natuurlijk ook prima bij het rijden op een scooter. Misschien een leuk cadeau voor uw kind of partner?

> De Shark Skwal 2 helm of Shark Evo One helm bestellen: Verzending = gratis!

Houd dan bij het bestellen in elk geval wel goed rekening met de helmmaat. De Shark Micro jethelm kan natuurlijk geretourneerd worden als deze niet past, maar als u de juiste helmmaat selecteert, hoeft dat niet nodig te zijn.

> Ben je al bekend met de Shark Openline Prime helm?

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen