Shark Evoline 3 Hyrium helmen: nu tot 40% korting

De Evoline 3 Hyrium motorhelmen van Shark zijn zowel als jethelm als integraalhelm te gebruiken. Het Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
kinstuk van de helm is makkelijk omhoog te klappen, wat vooral met lekker weer heerlijk is. Daarnaast heeft de Shark Evoline 3 Hyrium een speciaal design, welke windruis zoveel mogelijk beperkt. Shark heeft bij het ontwerpen van de helm ook rekening gehouden met mensen die een bril dragen, waardoor je deze op kunt houden tijdens het motorrijden. De Evoline 3 Hyrium is in verschillende kleuren leverbaar. Daarnaast kun je elke kleur ook in verschillende maten bestellen. Dat de Shark Evoline 3 Hyrium bij ons zo betaalbaar is, komt door de hoogte van de korting welke je op de helm krijgt. Daarnaast krijg je geen onverwachte verzendkosten, want deze kosten nemen wij voor onze rekening.

Evoline 3 Hyrium motorhelm van Shark: een helm van topkwaliteit

Wanneer je een Shark motorhelm koopt, weet je dat deze van goede kwaliteit is. Dit is bij de Evoline 3 Hyrium niet anders. Wat bij de Shark Evoline 3 Hyrium helmen meteen opvalt, is de goede luchtverversing in de helm. Dit komt door het ventilatiesysteem, welke zo gemaakt is dat de lucht op een optimale manier door de helm gaat. De binnenkant van de helm is makkelijk los te halen, zodat je deze kunt wassen. Doe dit regelmatig om te voorkomen dat bacteriën zich in de helm opstapelen. Ook zitten er enkele voordelen aan het bestellen van een motorhelm bij ons:

  • Een duidelijke prijs, zonder onverwachte kosten.
  • Snelle bezorging (vaak de volgende dag al).
  • Helmen met een ECE goedkeuring.
  • Een hoge klantbeoordeling.

Het mag duidelijk zijn, dat wanneer je opzoek bent naar een goede systeemhelm voor een redelijke prijs, de Shark Evoline 3 Hyrium een prima optie is.

Op zoek naar de juiste maat helm

Vooral voor mensen die nooit eerder online een motorhelm hebben gekocht, is het vaak onduidelijk welke maat ze moeten bestellen. Gelukkig is dit makkelijker dan de meeste mensen denken. De eerste stap is om (boven de wenkbrauwen) de hoofdomtrek te meten. Om dit op te meten heb je wel een meetlint nodig. Heb je een andere meetgereedschap, dan kun je ook een touw om je hoofd doen en deze met het gereedschap opmeten. Om de maat van kinderen te meten, meet je op dezelfde manier als bij volwassenen. Op onze maattabel pagina, staat een tabel met alle maten en afmetingen. Zo is het dus makkelijk om aan de hand van deze tabel zelf de maat te bepalen. Bij twijfel kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze helpdesk. De binnenkant van een motorhelm is zo gemaakt, dat deze na verloop van tijd vormt naar het hoofd van de drager. Dit is ook meteen een reden waarom het onverstandig is om een tweedehands helm te kopen, deze kan namelijk niet meer naar jouw hoofdvorm vormen. Sommige mensen weten hun helmmaat al, omdat ze al eerder een helm hebben gehad. Toch kan het nooit kwaad om je hoofdomtrek nog eens op te meten, om te zien of dit nog steeds de juiste maat is.

> Vandaag vóór 23.59 uur besteld = morgen in huis: Bestel nu een Shark Evoline 3!

Optimale helmventilatie is belangrijk

Iedereen weet dat een goed ventilatiesysteem in een helm belangrijk is, maar waarom is dit precies? Allereerst voorkomt de toevoer van frisse lucht dat je steeds dezelfde lucht binnen krijgt. Dit is zeker tijdens lange motorritten belangrijk om je goed wakker te houden. Daarnaast is er zonder ventilatie geen manier om de temperatuur in de helm te regelen, buiten het open zetten van het vizier. Het nadeel hiervan is dat dit in de winter vaak te koud is, en er in de zomer dan insecten in je gezicht kunnen vliegen. Een ventilatiesysteem zorgt voor de afvoer van warme lucht, waardoor de temperatuur koel blijft. Je kunt zelf bepalen hoeveel lucht er de helm in komt, zodat je in de winter geen last hebt van kou. Ten slotte is de luchtstroom een goede manier om stinkende luchtjes uit de helm af te voeren. Dit is in bijna elke helm wel nodig, omdat mensen toch vaak in een helm zweten.

> Bekijk ook eens de Shark S-Drak BLANK: Verzending = gratis!