Shark Evoline 3 HAKKA helmen: Verzending binnen 24 uur!

De Shark Evoline 3 HAKKA helm is een helm die vooral bekendstaat om het praktisch gemak. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Kiezen voor helmen uit deze reeks betekent dus een keuze voor zekerheid. Al mag daarbij niet onvermeld blijven dat er ook aandacht voor het design is geweest bij het ontwerp van dit model. Dit is bijvoorbeeld te zien aan het gebruik van de kleuren voor deze helmen. Daardoor kan de helm onder alle omstandigheden goed gedragen worden. Dit geldt dan ook nog eens voor alle verschillende types bestuurders en passagiers.

Evoline 3 HAKKA helm van Shark: comfortabel, maar ook veilig

Bij het maken van een keuze is het goed om te weten dat de Evoline 3 HAKKA helmen van Shark bijvoorbeeld ook goed ventileren. Juist omdat het rijden met mooi weer zo leuk kan zijn, is het belangrijk om een helm te kunnen dragen die hier ook aan bijdraagt. Zeker ook wanneer de ritten wat inspannender worden door de lengte en de temperatuur. Dit is dan ook een belangrijk uitgangspunt geweest hij het ontwerp ervan. Daarnaast gelden ook een aantal andere belangrijke zaken, zoals:

  • Auto-up vizier dat automatisch omhoog gaat
  • Goede binnenvoering die ook uitneembaar en wasbaar is
  • Twee maten buitenschaal voor de juist pasvorm
  • Uitsparingen in de helm voor brildragers

Door al deze kenmerken kunnen de Evoline 3 HAKKA helmen van Shark op meerdere manieren gebruikt worden. Dit komt onder andere ook doordat het een modieus model betreft. Het is dus zonder moeite mogelijk om door de stad te rijden zonder uit de toon te vallen. Dit kan ook zeer belangrijk zijn wanneer in grote steden op bijvoorbeeld een scooter wordt gereden. Zeker ook omdat het vizier altijd de zon kan weren wanneer dit nodig is.

> De Shark Evoline 3 Corvus: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Geluidshinder in een helm beperken

Een belangrijk probleem bij moderne helmen zoals bijvoorbeeld de Evoline 3 HAKKA van Shark, is dat door de vorm wat meer geluidshinder kan ontstaan. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door de wind. Wat kan je hier als motorrijder nu zelf aan doen? In de eerste plaats is het dan natuurlijk altijd belangrijk om naar de maat te kijken. Wie een helm in exact de juiste maat koopt, weet zeker dat deze goed past en dat de kans dat de wind erin slaat flink kleiner is.

> De Shark Nano en Shark D-Skwal online bestellen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Daarnaast is het altijd goed om aandacht te hebben voor bijvoorbeeld de vorm van het ontwerp. Moderne Shark motorhelmen worden steeds meer gestroomlijnd ontworpen, mede dankzij tests in bijvoorbeeld windtunnels. Daardoor wordt gezorgd dat de kans dat de wind een factor is een flink stuk kleiner is. Zo kan dus ook de overlast in geluid sterk worden teruggedrongen.

> Vandaag een Shark helm besteld = morgen in huis: Bekijk ook eens de Shark Evoline 3 of de Shark Ridill!