Shark Evoline 3: gratis verzending & korting tot 40%

Shark Evoline 3 is een serie die uit verschillende modellen bestaat. Dat maakt het mogelijk om Lees door

Sorteren

1 product

Filteren
Sorteren

1 product

Filteren

met specifieke wensen rekening te houden als de voorkeur uitgaat naar het kopen van een Shark Evoline 3 helm. Je kunt bij het maken van een keuze eventueel rekening houden met bijvoorbeeld de inhoud van een review of met een test die is uitgevoerd. Aangezien er sprake is van verschillende modellen met betrekking tot de Shark Evoline is er uiteraard sprake van variatie in design en eigenschappen. Bijzonder en uniek is dat deze helm eenvoudig als jethelm of als helm met kinstuk gedragen kan worden. Er zijn echter bij de Shark Evoline series 3 eveneens een aantal overeenkomstige kenmerken. Het gaat dan onder meer om de bluetooth voorbereiding en de twee maten schaal voor een perfecte pasvorm. Uiteraard is elke Shark Evoline 3 helm in ons aanbod van een ECE 22.05 keurmerk voorzien.

Unieke helm qua design en eigenschappen

De Shark Evoline 3 helmen is een unieke helm. Het design van de helm is ongeëvenaard en is uitermate populair. Daarnaast heeft een Shark Evoline 3 helm de volgende unieke eigenschappen:

 • Bluetooth ready voor Sharktooth 
 • Optimale pasvorm met twee maten schaal
 • Antikras vizier
 • Snelsluiting 
 • 5 jaar garantie
 • Quick-release systeem
 • Thermoplastic buitenschaal
 • Binnenvoering uitneembaar en wasbaar

In ons aanbod kun je per Evoline 3 model de helm bekijken en de specifieke eigenschappen ontdekken. Zo kun je altijd de perfecte Shark Evoline bij ons bestellen. Naast de Shark Evoline helmpen is het type  enorm gewild.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bestel nu een motorhelm of scooterhelm en profiteer!

Een Evoline helm van Shark: combinatievoordeel

Tijdens het afrekenen van de Shark Evoline helmen, krijg je de mogelijkheid ook meteen een kettingslot te kopen. Wij geven bij de aankoop van de meeste helmen namelijk 10% korting op de accessoires. Dit in combinatie met de korting en de altijd lage prijzen, zorgen ervoor dat je voor weinig geld een helm kunt kopen. De meeste helmen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten. Om er zeker van te zijn dat je een helm in de juiste maat koopt, kun je rechts bovenin klikken op ‘Wat is mijn maat?’. Je komt nu op een pagina met een maattabel, zodat je kunt opmeten welke maat je past. Of bekijk onderstaande instructievideo:

Daarnaast hebben de meeste Evoline helmen de volgende voordelen:

 • Een ECE keurmerk
 • Een antikras vizier
 • Een binnenhuis, welke je uit de helm kunt halen om te wassen
 • De helmen zijn klaar om een Bluetooth communicatiesysteem in te bouwen
 • Garantie op de helm

Veelgestelde vragen over helmen:

Optimaal comfort met de Shark Evoline 3 helm

Shark Evoline biedt per helm overeenkomstige en unieke kenmerken, maar altijd is er sprake van optimaal comfort. Ook brildragers hebben profijt van het comfort en gemak dat geboden wordt met het dragen van een Evoline 3. Er is namelijk speciaal voor de brildragers rekening gehouden met de positie van de brilpootjes. Daarvoor is namelijk een uitsparing aanwezig in de binnenvoering. De Shark helm wordt zoals gezegd in diverse modellen aangeboden, waarbij een beperkte kleurkeuze geboden wordt. De standaarduitvoering is in mat zwart en in zwart verkrijgbaar. De Shark Evoline 3 Drop is in mat zwart met oranje baan verkrijgbaar en de Drop Dual Touch uitvoering is beschikbaar in zwart met zilver.

Voor alle uitvoeringen van de Shark Evoline series 3 geldt dat de helm in meerdere maten leverbaar is. De beschikbare maten staan bij iedere helm aangegeven en indien je niet weet welke maat het beste bij je past, dan raden wij je aan om de hoofdomtrek te meten en de matentabel te gebruiken die wij beschikbaar hebben. Wil je een Shark Evoline 3 helm kopen? Maak dan op je gemak een keuze uit de helmen die wij in het aanbod hebben opgenomen en profiteer van een Shark Evoline 3 aanbieding. Je bent van comfort en 5 jaar garantie verzekerd.

Andere populaire modellen zijn:

Hoeveel jaar garantie zit er op een Shark Evoline 3 helm?

Er zit 5 jaar garantie op de Shark Evoline 3 helm.

Beschikt de Shark Evoline 3 over de functie Bluetooth ready

Ja, de Shark Evoline 3 is ook voorzien van Bluetooth. Dit maakt het communiceren tijdens de motorvakantie bijvoorbeeld erg makkelijk.

Hoe snel kan ik de Shark Evoline 3 helm thuis verwachten?

Bestel je vandaag vóór 23:59u, dan wordt de Shark Evoline 3 helm de volgende werkdag al bezorgd. Razendsnelle bezorging en ook nog eens gratis verzending.