Shark EVO-ONE 2 Lithion motorhelmen: Tot 40% korting!

De EVO-ONE 2 Lithion van Shark is een stoere systeemhelm welke tot in de details keurig Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
is afgewerkt. De helm is verkrijgbaar met verschillende afdrukken aan de buitenkant van de helmschaal. Het voordeel van deze helm is dat het een systeemhelm is, waardoor je het kinstuk omhoog kunt klappen. Bij de EVO-ONE 2 Lithion vouw je hem niet alleen omhoog, maar ook naar de achterkant. Het zal je opvallen dat dit ook verrassend comfortabel zit. De helm heeft een dikke nekrand, welke zorgt voor extra comfort en minder lawaai aan de binnenkant van de helm. Handig aan de Shark EVO-ONE 2 Lithion motorhelm is dat het vizier zich aanpast aan de stand van het kinstuk. Vouw je het kinstuk omhoog, dan zal het vizier zich dus automatisch aanpassen. Kies je één van deze motorhelmen, dan ben je in ieder geval zeker van een topkwaliteit systeemhelm waar niets aan ontbreekt.

EVO-ONE 2 Lithion motorhelm van Shark: nu met extra korting

Op de meeste helmen in ons assortiment, geven wij wel een kleine korting. Bij een helm in het hogere prijssegment, loopt deze korting dan ook flink op. Dit maakt dat de prijs een stuk minder hoog is, waardoor je veel waar voor je geld krijgt. Door de extra korting op accessoires, ben je heel voordelig uit door deze gelijktijdig met de helm te bestellen. Zeker op de communicatieset scheelt dit veel geld. Het is dus verstandig alvast te bedenken welke accessoires je precies nodig gaat hebben. De Shark EVO-ONE 2 Lithion heeft een hele lijst aan voordelen, een aantal hiervan zijn:

  • Dat je de helm als zowel systeemhelm of jethelm kunt dragen.
  • Een modern viziersysteem met meebewegend vizier.
  • Er is aan brildragers gedacht bij het ontwerpen van de helm.
  • De helm is geschikt om een communicatieset in te dragen.
  • De helm beschikt over een ECE keurmerk.

Deze lijst aan voordelen maken dat je met een EVO-ONE 2 Lithion van Shark een hele slimme koop doet.

Wat is de juist maat voor mij?

Een motorhelm over internet kopen gaat iets anders dan deze in een winkel kopen. Je hebt namelijk niet de mogelijkheid om de helm te passen. Gelukkig is dit ook niet nodig, want door je hoofd op te meten kun je de juiste maat bestellen. Hiervoor hoef je alleen je omtrek van je hoofd op te meten, ongeveer 2,5 cm boven je wenkbrauwen. Vervolgens bekijk je onze maattabel om te zien welke maat helm bij die omtrek hoort. Bedenk ook dat het even kan duren voor een helm comfortabel zit, omdat de pasvorm van de helm nog vormt naar de vorm van de drager. Dit is ook een reden waarom je geen tweedehands helm moet kopen, deze is dan al gevormd naar het hoofd van iemand anders. Een goede maat helm is niet alleen belangrijk om deze comfortabel te laten zitten, het is ook belangrijk om geluid tegen te houden. Een te grote helm sluit niet goed, en laat hierdoor meer herrie bij je oren komen.

Het belang van ventilatie

De ventilatiegaten op een motorhelm zitten er niet zonder reden, dit is namelijk een heel belangrijk onderdeel van de helm. Ze zitten precies op de juiste plek om de binnenkomende lucht door de helm te laten circuleren. De ingangen van het ventilatiesysteem zijn makkelijk dicht te schuiven, zodat je zelf kunt bepalen of je dit nodig hebt of niet. Zeker bij hoge temperaturen is een ventilatiesysteem nodig, om de warmte af te voeren. Ook zorgt dit ervoor dat je niet na een paar dagen al stinkende geurtjes in de helm krijgt. Natuurlijk is het alsnog belangrijk om zo vaak mogelijk de binnenkant van de helm te reinigen. Gelukkig zijn bij de meeste motorhelmen de binnenstukken tegenwoordig los te halen. Dit maakt het reinigen van de binnenkant van de helm een stuk makkelijker. Zeker bij de duurdere motorhelmen, is het ventilatiesysteem zo gemaakt dat deze een optimale luchtstroom binnen de helm geven.

>  Bestel nu een Shark Evo One 2 helm en profiteer: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Toch een ander model, bekijk dan eens de: