Helm Shark D-Skwal 2 Mercurium: Levering binnen 24 uur

Als je op zoek bent naar een opvallende helm, dan is de Shark D-Skwal 2 Mercurium Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
een ideale helm voor jou! De kleurencombinaties zijn zorgvuldig bij elkaar uitgekozen, waardoor de helmen er prachtig uitzien. Daarnaast zijn de Shark D-Skwal 2 Mercurium helmen geschikt om te dragen op iedere Europese openbare weg. Dit komt omdat de helmen zijn voorzien van het ECE 22.05 keurmerk. Je kunt hierdoor zonder problemen heel Europa doorrijden als je wil. Dit is ook erg prettig als je de Shark D-Skwal 2 Mercurium helm mee op vakantie wil nemen. Je weet hierdoor zeker dat de helm geschikt is om te dragen op de openbare weg. Een groot voordeel van het bestellen van de helm Shark D-Skwal 2 Mercurium op HelmOnline, is dat de helm al binnen 24 uur in jouw bezit kan zijn. Als je namelijk op werkdagen voor 23:59 een bestelling plaatst, wordt de helm de volgende dag al bij jou thuis afgeleverd. Een ander afleveradres kan natuurlijk ook. Hierdoor is het mogelijk om de helm op je werk af te laten leveren.

Shark D-Skwal 2 Mercurium online bestellen: Tips bij de aankoop

Voordat je een helm online bestelt, is het belangrijk dat je weet wat de goede maat is. Bij een webshop is vaak een matentabel te vinden, waarin de afmetingen staan van het hoofd. Bij de verschillende afmetingen staat de maat van de helm. Als een helm groter of kleiner dan normaal valt, dan wordt dit vaak in de producttekst aangegeven. Hierdoor kun je beslissen of je een maat groter of kleiner dan normaal moet nemen. Daarnaast is het belangrijk om na te gaan of een webshop betrouwbaar is. Bekijk hiervoor reviews die geschreven zijn door andere klanten. Ook kun je kijken naar een webshop keurmerk. Dit is een keurmerk dat speciaal wordt afgegeven aan webshops die betrouwbaar zijn. Tot slot zijn op webshops vaak Kiyoh beoordelingen te vinden. Dit zijn geen reviews geschreven bij een product, maar gelden voor de gehele webshop. Hier kan nuttige informatie instaan over alle aspecten van een webshop. Hoe hoger het cijfer van Kiyoh, hoe beter de webshop staat aangeschreven.

  • Zoek de goede maat door middel van een maattabel
  • Bekijk reviews bij producten om te kijken of klanten opmerkingen hebben
  • Kijk naar de Kiyoh-beoordeling; hoe hoger het cijfer, hoe beter de webshop staat aangeschreven.

> Gratis verzending: motorhelm & crosshelm!

Vizier helm schoonmaken, hoe doe ik dat?

Na verloop van tijd kan het vizier van een helm vies worden. Er kunnen bijvoorbeeld vliegjes tegen het vizier aankomen, waardoor deze aan het vizier blijven plakken. Ook is het mogelijk dat er vuil, modder of zand op het vizier komt. Dit alles heeft een slechte invloed op het zicht van de bestuurder. Het is daarom aan te raden om een vizier zo snel mogelijk schoon te maken. Dit kun je het beste doen met water en een katoenen doek. Als er een Pinlock vizier tegen het vizier aan is gemonteerd, dan wordt geadviseerd om het vizier alleen met een droge doek schoon te maken. Gebruik van water kan in dit geval het Pinlock vizier beschadigen, waardoor de werking hiervan vergaat.

Bekijk eens alle modellen: