Helm Shark D-Skwal 2 Kanhji: Gratis verzending op gehele assortiment

Shark is een zeer bekend merk onder motorrijders. Het is daarom ook niet gek dat je Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
vaak iemand met een Shark helm voorbij ziet komen rijden. Met de Shark D-Skwal 2 Kanhji zie je iemand helemaal snel voorbijrijden. Dit komt door de print op de helmen. Door de print in verschillende kleuren valt de helm enorm op. Dit is voor veel mensen een goede reden om een Shark D-Skwal 2 Kanhji helm aan te schaffen. Een andere goede reden kan zijn dat de Shark D-Skwal 2 Kanhji helmen integraalhelmen zijn. Een integraalhelm is de meeste gedragen helm door motorrijders. Dit komt omdat een integraalhelm het gehele hoofd omvat. Naast een groot gevoel van veiligheid houdt dit ook het hoofd warm op koude en regenachtige dagen. Denk je eraan om een Shark D-Skwal 2 Kanhji helm te kopen? Dan kunnen wij jou erg blij maken. Als je de helm namelijk bij ons bestelt, hoef je geen verzendkosten te betalen. Wij hanteren namelijk gratis verzending op het gehele assortiment!

Shark D-Skwal 2 Kanhji helm: De voordelen op een rijtje

Een Shark D-Skwal 2 Kanhji heeft meerdere voordelen. Deze voordelen maken het erg prettig om deze helm te dragen. Eén van deze voordelen is namelijk dat het is voorzien van een zonnevizier. Dit vizier zorgt ervoor dat je nooit meer een zonnebril hoeft te dragen tijdens het rijden op de scooter of motor. Het zonnevizier is eenvoudig te bedienen aan de zijkant van de helm. Voortaan kun je dus ongehinderd met de zon in het gezicht rijden. Een ander groot voordeel is dat er standaard een Pinlock vizier wordt meegeleverd. Een Pinlock vizier kan tegen het heldere vizier aan gemonteerd worden. Hierdoor kan het heldere vizier niet meer beslaan. Dit zorgt te allen tijde voor een optimale blik op de omgeving en het overige verkeer. Door de verschillende vizieren is de Shark D-Skwal 2 Kanhji helm geschikt voor ieder weertype. Zeker in een land als Nederland is dit erg prettig, omdat het weer hier ineens flink kan omslaan. Ook kan het op het ene moment regenen en schijnt op het andere moment de zon. Met een helm Shark D-Skwal 2 Kanhji ben je op ieder weer voorbereid!

  • Geïntegreerd zonnevizier
  • Standaard een Pinlock vizier meegeleverd

Gehoorbescherming tijdens het motorrijden

Als je op hoge snelheid rijdt, kun je veel windruis horen. Als je voor langere tijd achter elkaar harde ruis hoort, kan dit slecht zijn voor je gehoor. Sterker nog, je kunt permanente gehoorbeschadiging oplopen als de geluidsterkte van de ruis hard is. Bij 140 kilometer per uur, kan de windruis een geluidsterkte krijgen van 102 decibel. Dit zou je maar 3 minuten achtereen mogen horen, voordat er gehoorbeschadiging kan ontstaan. Als je met jouw helm tijdens het rijden veel windruis hoort, dan is het aan te raden om gehoorbescherming te dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oordopjes. Als je gehoorbescherming draagt is het wel aan te raden dat je omgevingsgeluiden kunt blijven horen. Hierdoor hoor je het overige verkeer beter aankomen en ben je ook op de hoogte als er hulpdiensten met zwaailicht en sirene rijden.

Bekijk eens alle Shark D Skwal 2 modellen: