Sorteren op:
Scorpion motorhelm

Scorpion motorhelm kopen: Kortingen tot wel 40%

De zon begint te schijnen en je hebt zin om een stukje op de motor te Lees door

Van laag naar hoog sorteren

37 producten in totaal

Filteren

37 producten in totaal

Filteren
rijden. Hierbij is het van essentieel belang dat je een goede helm draagt. Een voorbeeld van zo’n helm is een Scorpion EXO motorhelm. Een Scorpion motorhelm is er in verschillende vormen en maten. Zo bestaan er integraalhelmen van Scorpion, maar ook systeemhelmen. Deze twee type helmen worden het meest gedragen op de motor. Draag je liever een jethelm? Geen probleem, want Scorpion verkoopt ook jethelmen.

Motorhelmen van Scorpion kunnen in de meeste gevallen gedragen worden door brildragers. Bijna alle Scorpion motorhelmen zijn namelijk voorzien van een binnenvoering met een uitsparing voor brilpootjes. Door deze uitsparing drukken de brilpootjes niet tegen je hoofd. Onder een motorhelm Scorpion EXO kan hierdoor ook gemakkelijk een zonnebril of een bril op scherpte worden gedragen. Dit maakt de Scorpion motorhelmen voor bijna iedereen een zeer geschikt helm!

Motorhelm Scorpion EXO: Voordelen van online winkelen

Een Scorpion EXO motorhelm kan bij onze webshop online worden gekocht. Online winkelen brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het grote voordeel dat je op ieder gewent moment een bestelling kunt plaatsen. Een webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Hierdoor ben je niet gebonden aan winkeltijden. Ook is een webshop geopend tijdens feestdagen. Een ander groot voordeel is dat je aankoop, zoals een Scorpion motorhelm, thuis wordt bezorgd.

Bij HelmOnline kun je zelf het aflevermoment bepalen, waardoor je een datum en tijdslot kunt kiezen die jou het beste uitkomt. Hierdoor weet je zeker dat je de bezorgdienst niet misloopt. Tot slot heb je een duidelijk overzicht op het aanbod. Een motorhelm Scorpion is leverbaar in verschillende soorten en maten. Door de filters in het menu is de juiste helm in een mum van tijd uitgekozen!

  • Een webshop is 24/7 geopend
  • Aankoop aan huis bezorgd op zelfgekozen datum
  • Duidelijk overzicht van alle beschikbare helmen

Mag je met muziek op motorrijden?

Het is wettelijk niet verboden om met muziek in je oren te rijden. Wel is het rijden met muziek in je oren sterk af te raden. Door de muziek in je oren, hoor je overig verkeer minder goed aankomen. Ook kun je hulpdiensten, zoals politie, ambulance of brandweer minder goed horen aankomen als zij zwaailicht met sirene voeren. Daarnaast kan muziek ervoor zorgen dat je niet 100% gefocust bent op de weg. Je kunt door muziek namelijk een beetje wegdromen in gedachten. Dit is niet wenselijk als je op de motor rijdt. Als je toch graag muziek luistert tijdens het motorrijden, zorg er dan voor dat de muziek niet te hard staat. Het is belangrijk dat je omgevingsgeluiden nog duidelijk kunt horen!

  • Niet verboden, maar wel sterk af te raden
  • Laat jezelf niet in gedachten wegdromen
  • Zorg ervoor dat je omgevingsgeluiden kunt blijven horen

Andere interessante producten: