Veilig de baan op met de Scorpion EXO Combat: gratis verzending!

Hou je van rijden met de motor? Voel je je dan ook zo onverslaanbaar en stoer? Lees door

Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
Een zalig gevoel, toch! En des te meer als je volledig beschermd bent in een pak en een stevige helm. Jouw partner in crime om jouw hoofd optimaal te beschermen is de stoere Scorpion EXO Combat. De schaal van deze kwalitatieve helm is vervaardigd van polycarbonaat. Enerzijds is het een stevig materiaal en anderzijds voelt het geheel licht aan zodat je geen beklemmend of zwaar gevoel ervaart op jouw hoofd. Ook aan het gevoel tijdens het rijden is gedacht. De Scorpion EXO Combat helm heeft twee luchtinlaten aan de bovenkant waardoor je van een goede ventilatie kunt genieten tijdens het rijden. Het mooie en unieke aan deze Scorpion EXO Combat helm is dat je de helm zowel als jethelm als integraalhelm kunt dragen tijdens het rijden. Je hebt als het ware twee motorhelmen voor de prijs van één. Let wel op, de Scorpion EXO Combat helm is enkel goedgekeurd als jethelm. Standaard krijg je nog een light en dark smoke vizier meegeleverd met jouw helm.

De troeven van de Scorpion EXO-Combat:

  • Buitenschaal vervaardigd uit polycarbonaat
  • Afneembaar kinstuk
  • Ventilatie via twee luchtinlaten
  • De binnenvoering is vochtafdrijvend
  • Om te bouwen van jethelm naar integraalhelm: 2-in-1
  • Ratelsluiting
  • Gewicht: ongeveer 1500 gram
  • Geschikt voor dragers van een bril
  • Standaard één light en één dark smoke vizier meegeleverd

> Tot wel 40% korting: crosshelm!

Maak jouw motoroutfit compleet de Scorpion EXO Combat helm

De EXO Combat motorhelm van Scorpion is een absolute must-have wanneer je op een stoere moto rijdt. Een helm is wettelijk vereist zodat je tijdens het rijden steeds van een optimale bescherming kunt genieten. Jouw hoofd is namelijk heel kwetsbaar en rijden zonder helm zou dan ook ernstige gevolgen kunnen hebben. De Scorpion EXO Combat biedt jou de beste bescherming en is tevens licht uitgevoerd zodat de helm niet stoort. De helm is niet alleen stevig maar ook stoer, om jouw motor outfit helemaal af te maken. Dankzij de uitvoering in zwart zie je er strak en stoer uit op jouw motor. Ideaal als je indruk wilt maken.

> Vóór 14:00 besteld, morgen in huis: beenkleed scooter & scooterhoes!

Waarom de helm van Scorpion EXO Combat?

Wanneer je op zoek gaat naar een motorhelm is het niet altijd even makkelijk om te weten waar je op moet letten. Velen vragen zich dan ook af waarop je moet letten. Eerst en vooral is het belangrijk dat je gaat voor stevig materiaal. Dit zou echter zwaar kunnen aanvoelen op jouw hoofd en dat is bij de Scorpion EXO Combat niet het geval. Bij deze Scorpion EXO Combat helm is gekozen voor sterk, maar licht materiaal inclusief ventilatie voor jouw hoofd.

> Bekijk ook eens: Caberg Jackal Darkside & Scorpion EXO 930 Solid!