Schuberth S2 Sport Redux motorhelmen: gratis verzending!

De Schuberth S2 Sport Redux is één van de duurste motorhelmen in ons assortiment, en dat Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
is te merken aan het uiterlijk en de kwaliteit. Op het gebied van kwaliteit staat deze helm namelijk op eenzame hoogte, doordat de helm voorzien is van de nieuwste technieken. Deze maken de helm niet alleen beter maar ook comfortabeler. Met een gewicht van slechts 1.4 kg is de helm veel minder aanwezig in vergelijking met andere helmen. Ook aan het uiterlijk zie je dat het om een topkwaliteit helm gaat. De helm vormt een mooi geheel om te zien, en als je hem van dichtbij bekijkt, zie je unieke details. Het ventilatiesysteem is gemaakt om de binnenkant van de helm van een optimale luchtstroom te voorzien. Deze is makkelijk te sluiten tijdens het rijden, zelfs met handschoenen aan. Bestel je vandaag de helm S2 Sport Redux van Schuberth, dan wordt deze morgen al bij je afgeleverd.

S2 Sport Redux motorhelm van Schuberth: ongekende topkwaliteit

De Schuberth S2 Sport Redux motorhelmen leveren de kwaliteit die je verwacht voor deze prijs. Zo is de helmschaal ontworpen op basis van F1 technologie, waarbij gebruikt wordt gemaakt van vezeltechnologie. De Schuberth S2 Sport Redux is geschikt om een Schuberth Bluetooth systeem in te plaatsen. Dit heeft als voordeel dat je tijdens het motorrijden kunt bellen, muziek kunt luisteren of de instructies van de navigatie duidelijk hoort. De S2 Sport Redux is onder andere zo comfortabel door de Coolmax-Thermocool binnenkant, welke je makkelijk los kunt halen zodat je deze kunt wassen. Verder heeft de Schuberth S2 Sport Redux de volgende voordelen:

  • Zowel een antikras als een zonnevizier.
  • Inclusief een Pinlock lens, welke condens voorkomt.
  • De kindband is aan beide kanten af te stellen.
  • Het vizier is makkelijk los te halen.

De kwaliteit van de S2 Sport Redux helm van Schuberth, maakt dat motorrijders deze helm zowel op de weg als op het circuit gebruiken. De helm is prijzig in vergelijking met goedkopere modellen, maar als je het budget hebt, is het de voordelen meer dan waard.

> De Schuberth S2 helmen: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

Bereken de juiste maat

Het is heel makkelijk om zelf de juiste maat voor een motorhelm op te meten. Hiervoor heb je alleen een meetlint nodig. Heb je geen meetlint, dan kun je een touw gebruiken, en vervolgens de afstand op het touw met een rolmaat meten. De omtrek van het hoofd meet je op ongeveer 2,5 cm boven de wenkbrauwen. Op onze maattabel pagina zie je precies staan welke maat bij welke omtrekt van het hoofd hoort. Daarnaast staat er op deze pagina ook een tabel waarin je kunt aflezen welke maat handschoenen je hebt. Hiervoor hoef je alleen de omvang van de handpalm te meten. Dit doe je onder je knokkels, zonder de duim in de meting op te nemen. Na de aankoop van een motorhelm duurt het nog even om aan de helm te wennen. De helm vormt zich namelijk nog naar het hoofd van de drager. Hierdoor merk je misschien na een aantal weken, dat de helm nog lekkerder zit dan toen je hem kocht.

Geluidsoverlast voorkomen

Veel motorrijders hebben last van geluiden, welke vaak bij de eigen motor of bij andere weggebruikers vandaan komen. Vooral op de snelweg komt dit voor. Wat je allereerst kunt doen om het lawaai te beperken, is een goede integraalhelm aanschaffen. Een integraalhelm stopt al veel meer geluid dan bijvoorbeeld een jethelm. Bij een duurdere integraalhelm heb je vaak een betere sluiting op het vizier, wat ook geluid stopt. Daarnaast heb je door de betere pasvorm bij deze helmen ook minder last van geluidsoverlast. Blijf je toch last houden, dan kun je voor een paar tientjes op maat gemaakte oordoppen aanschaffen. Deze dempen geluidsoverlast aanzienlijk, zeker in vergelijking met wegwerp oordoppen. Een aerodynamische motorhelm geeft ook minder herrie, om deze minder last heeft van luchtweerstand. Andere factoren zijn de snelheid van de motor en de manier waarop je op de motor zit. Wissel je zithouding eens af, om te zien of dit verschil maakt.

Bekijk ook eens onze andere modellen van Schuberth: