• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Schuberth S2 helm: gratis verzending binnen 24u!

Schuberth S2 helmen behoren tot het hoge segment en kunnen als een tophelm voor de motorrijder worden beschouwd. De integraalhelm heeft een stoere en robuuste uitstraling en biedt een optimaal niveau met betrekking tot het comfort en ten aanzien van de hoofdbescherming.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Motorrijders die hoge eisen stellen aan een helm kunnen uit het aanbod met Schuberth S2 helmen een keuze maken.

Schuberth S2 helmen met speciale features

Een Schuberth S2 helm (onderdeel van de lijn Shark helmen) is om meerdere reden populair onder motorrijders die hoge eisen stellen aan de motorhelm. Naast een perfect design en de beste bescherming en comfort hebben de Schuberth S2 helmen nog veel meer te bieden. Er zijn namelijk standaard een aantal speciale features van toepassing op deze integraalhelmen. Een voorbeeld daarvan is het extra grote vizier. Het spreekt voor zich dat met een breed vizier het gezichtsveld eveneens breder wordt. Bovendien is er sprake van een buitenschaal die gerealiseerd is op basis van de F1-technologie.

Profiteer van korting tot wel 40%: Bekijk nu Schuberth C3 aanbieding!

Wat door motorrijders ook prettig wordt gevonden aan de Schuberth S2 helm is het lichte gewicht van slechts 1.400 gram. Ook is er sprake van een ingebouwd zonnevizier en kan de Coolmax-Thermocool binnenvoering worden uitgenomen om gewassen te worden. Verder is er als sprake van voorbereiding voor het SRCS Schuberth Bluetooth systeem. Zo zijn er antennes in de helmschaal geïntegreerd. Deze integraalhelm beschikt dan ook over de beste features.

• S.R.C.S. Bluetooth voorbereid
• Geïntegreerde antennes
• Ingebouwd zonnevizer
• Extra groot uitgevoerd vizier
• Coolmax-Thermocool binnenvoering
• Helmschaal op basis van F1-technologie

> Bekijk nu: De pinlock schuberth c3 pro = gratis bezorging!

Perfect om cadeau te geven

Als er een reden is om een motorrijder een cadeau te geven waar jarenlang plezier aan kan worden beleefd dan is het geven van een Schuberth S2 helm het ultieme cadeau. Het is wel een geschenk uit de hogere prijsklasse, maar daar zijn de kwaliteit, comfort, beschermingsniveau en speciale features ook naar. De motorrijder die een Schuberth S2 integraalhelm cadeau krijgt, zal dat in elk geval enorm waarderen en nooit meer vergeten. Het is namelijk een uniek geschenk. Als u van plan bent iemand te verrassen met de aanschaf van deze helm is het wel aan te raden om de juiste helmmaat te bepalen. De Schuberth S2 helmen zijn in elk geval in meerdere maten leverbaar.

Liever een conventionele Schuberth integraalhelm? Klik op de link.

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen