Schuberth S2 helm: gratis verzending binnen 24u!

Schuberth S2 helmen behoren tot het hoge segment en zijn erg geliefd onder motorrijders. De integraalhelm Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
heeft een stoere en robuuste uitstraling en biedt comfort. Motorrijders die hoge eisen stellen aan een helm kunnen uit het aanbod met Schuberth S2 helmen een keuze maken.

Schuberth S2 helmen met speciale features

Een Schuberth S2 helm is om meerdere reden populair onder motorrijders die hoge eisen stellen aan de motorhelm. Naast het design en het oog voor comfort hebben de Schuberth S2 helmen nog veel meer te bieden. Er zijn standaard een aantal speciale features van toepassing op deze integraalhelmen. Een voorbeeld daarvan is het extra grote vizier. Het spreekt voor zich dat met een breed vizier het gezichtsveld eveneens breder wordt. 

Profiteer van korting tot wel 40%: Bekijk nu de Schuberth S2 Sport Redux helm!

Wat door motorrijders ook prettig wordt gevonden aan de Schuberth S2 helm is het lichte gewicht van 1.400 gram. Ook is er sprake van een ingebouwd zonnevizier en kan de Coolmax-Thermocool binnenvoering worden uitgenomen om gewassen te worden. Verder is er als sprake van voorbereiding voor het SRCS Schuberth Bluetooth systeem. 

  • S.R.C.S. Bluetooth voorbereid
  • Ingebouwd zonnevizer
  • Extra groot uitgevoerd vizier
  • Coolmax-Thermocool binnenvoering

> Bekijk nu de Schuberth integraalhelm = gratis bezorging!

Perfect om cadeau te geven

Als er een reden is om een motorrijder een cadeau te geven waar jarenlang plezier aan kan worden beleefd dan is het geven van een Schuberth S2 helm een goed cadeau. De motorrijder die een Schuberth S2 integraalhelm cadeau krijgt, zal dat in elk geval enorm waarderen en niet snel vergeten. Als je van plan bent iemand te verrassen met de aanschaf van deze helm is het wel aan te raden om de juiste helmmaat te kiezen. 

Bekijk ook eens deze Schuberth modellen: