• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Schuberth R2 helmen: gratis bezorging

De Schuberth R2 helmen komen tegemoet aan hoge eisen die motorrijders aan een integraalhelm stellen. Het is dan ook een motorhelm die tot het high end segment gerekend kan worden.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Uiteraard is er ook bij deze Schuberth R2 helmen weer veel aandacht besteed aan het ontwerp, comfort en veiligheid. Deze motorhelm beschikt dan ook over een aantal sterke eigenschappen die daar de basis voor bieden.

Schuberth R2 helmen met sterke eigenschappen

De Schuberth R2 helm beschikt over meerdere sterke eigenschappen die garant staan voor de hoge eisen die gesteld worden aan comfort, design en bescherming. Er is bijvoorbeeld sprake van een glasvezel buitenschaal. Qua comfort en hygiëne bieden de Schuberth R2 helmen de mogelijkheid om de naadloze binnenvoering eruit te halen en deze te wassen. Het zonnevizier dat is ingebouwd, biedt uiteraard extra gemak tijdens het rijden op de motor als de zon schijnt.

> De Schuberth E1: Vandaag besteld = morgen in huis!

Verder biedt de Schuberth R2 helm een voorbereiding voor een communicatiesysteem. De geluidskwaliteit is overigens van een uitzonderlijk hoog niveau en het communicatiesysteem SC1 is optioneel te bestellen bij Helmonline.nl. Er wordt met de Dubbel-D kinband ook nog eens optimaal gemak en een uitstekende veiligheid geboden. Het is verder prettig om te weten dat deze helm over een ventilatiesysteem beschikt dat voor een optimale luchtaanvoer zorgt. Bovenaan de voorzijde van de helm en bij de kin zijn er openingen voor de ventilatie aangebracht.

 • Naadloze binnenvoering
 • Glasvezel helmschaal 
 • Voorbereid voor communicatiesysteem
 • Ingebouwde microfoon en speaker 
 • Dubbel D-kinband
 • Ventilatiekanalen

> Terug naar alle Schuberth helmen in het assortiment

Helm als geschenk geven

Een motorrijder kan natuurlijk niet blijer gemaakt worden dan met een nieuwe helm. Er zijn allerlei gelegenheden te bedenken waarbij er een cadeau wordt gegeven. Bijvoorbeeld voor een verjaardag. Of zomaar om iemand een blijk van waardering te geven. Dat kan een grote blijk van waardering zijn als u besluit om een Schuberth R2 helm als geschenk te geven. Dat wordt zeker gewaardeerd door de ontvanger. Het enige waar even rekening mee moet worden gehouden bij het geven van een van de Schuberth R2 helmen is de maat van de helm. Die moet natuurlijk wel goed zijn om de helm in één keer goed te laten passen. Wij hebben een helmentabel beschikbaar om de maat te selecteren aan de hand van de hoofdomtrek.

> Naast de R2 helm hebben we de Schuberth SR2 helm en Schuberth S2 ook in het assortiment!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen