• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Schuberth E1 helm: voor sportieve motorrijders

Schuberth E1 helmen zijn perfect voor de sportieve motorrijders. Deze helm is namelijk speciaal door Schuberth ontwikkeld voor de avontuurlijke rijder.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

De Schuberth E1 helmen zijn dan ook ideaal om off-road te gebruiken. Dat neemt niet weg dat de Schuberth E1 helm uiteraard ook gewoon gedragen kan worden op de snelweg. De kwaliteit is in elk geval perfect net als dat er sprake is van een optimale bescherming.

Schuberth E1 helmen als mix tussen crosshelm en systeemhelm

Het bijzondere van de Schuberth E1 helmen is dat deze als een mix tussen een crosshelm en systeemhelm beschouwd kunnen worden. De eigenschappen zijn zoals die je van een systeemhelm mag verwachten. De uitstraling en het design van de Schuberth E1 helm zijn weer te vergelijken met die van een crosshelm. Het grote voordeel is dat deze helm natuurlijk speciaal ontworpen is om optimaal comfort en veiligheid te ervaren onder verschillende omstandigheden. Het maakt dan ook niet uit of je in de bergen rijdt, door de bossen crost of op zanderig terrein terechtkomt. Iedere keer weer ervaart u het comfort van de Schuberth E1 helm door de luchtstroom die veroorzaakt wordt door het Air Channel systeem. Er is sprake van een ideale luchtcirculatie in de Schuberth helm door de ventilatiezone rond het hoofd.

> De Schubert C4 helm & Schuberth C3 Basic online kopen: Gratis verzending!

Op het kinstuk is er sprake van een instelbare opening om tijdens zware inspanning gemakkelijker adem te kunnen halen. Het vizier is topklasse en extra groot uitgevoerd om zo een perfecte blik op de omgeving te hebben. Bovendien is er sprake van een ingebouwd zonnevizier. Nog een voordeel van de Schuberth E1 helmen is het aerodynamische karakter net als de stabiliteit tijdens wind en grote snelheid.

• Air Channel systeem
• Ventilatiezones
• Ingebouwd zonnevizier
• Groot en breed vizier
• Aerodynamisch karakter
• Stabiliteit tijdens wind en snelheid

> Bekijk onze Schuberth C3 helmen en Schuberth C3 Pro helmen: Korting oplopend tot wel 40%!

Houd de crosshelm in perfecte conditie

Tijdens het off-road rijden op de motor is de kans natuurlijk groter dat de Schuberth E1 eerder vuil wordt. Als dat na een crossrit het geval is, wordt uiteraard aangeraden om de crosshelm na afloop goed te reinigen. Dan blijft de helm Schuberth E1 namelijk in een uitstekende conditie en blijft de helm er ook goed uitzien. Het reinigen kan het beste gebeuren met een wat nattige doek. Daarmee kan de buitenschaal schoongemaakt worden net als de vizieren en andere onderdelen.

> Naast de Schuberth systeemhelmen zijn de Schuberth integraalhelmen ook enorm populair!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen