Schuberth C3 Pro Split kopen: Op werkdagen besteld, volgende dag in huis!

Schuberth helmen zijn van hoogwaardige kwaliteit, zo ook de Schuberth C3 Pro Split. Deze Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
href="/systeemhelm.html" target="_self">systeemhelm van Schuberth heeft een extra groot vizier, waardoor het zicht op de omgeving optimaal is. Je hebt met dit vizier namelijk een extra breed gezichtsveld. Het grote vizier heeft daarnaast als voordeel dat als je op een racemotor rijdt, ook wel buikschuiver genoemd, je een beter zicht op de weg houdt. Als je voorovergebogen op de motor zit, is het bij sommige helmen moeilijk om de weg te zien. Dit komt omdat de rand van het vizier en de helm voor het gezichtsveld komt te zitten. Bij de C3 Pro Split van Schuberth is dit niet het geval. Door het grote vizier zie je zelfs in voorovergebogen positie de weg goed. Dit is een groot voordeel van deze Schuberth helmen.

Welke maat Schuberth C3 Pro Split past het beste bij mij?

Het is van groot belang om de juiste maat helm te dragen tijdens het rijden. Maar hoe kies je de juiste helmmaat? Dit is een vraag waar veel mensen mee zitten. Als je eerder een helm hebt gekocht, dan weet je ongeveer welke maat je nodig hebt. Dit is moeilijker voor mensen die voor het eerst een helm kopen. Daarnaast voeren sommige helmmerken een andere maatvoering dan andere helmmerken. Net zoals je bij het ene schoenenmerk maat 44 hebt en het andere merk maat 45. Voor het opmeten van de juiste helmmaat kun je het volgende stappenplan volgen:

 1. Gebruik een flexibel meetlint
 2. Plaats het meetlint ongeveer 2,5 centimeter boven de wenkbrauwen
 3. Meet de omtrek van het voorhoofd
 4. Lees de omtrek af bij de hoeveelheid centimeters

De Schuberth helmen hebben een afwijkende maatvoering, zo ook de Schuberth C3 Pro Split. Kijk daarom goed in de volgende maattabel welke maat Schuberth helm overeenkomt met het aantal opgemeten centimeters van de hoofdomtrek.

HelmOnline Schuberth
 • XS (53/54)
 • XS (52/53)
 • S (55/56)
 • S (54/55)
 • M (57/58)
 • M (56/57)
 • L (59/60)
 • L (57/59)
 • XL (61/62)
 • XL (60/61)

> Gratis verzending: Integraal helm & Sharktooth Prime!

Wat is een Pinlock vizier?

Bij de C3 Pro Split modellen wordt standaard een Pinlock vizier meegeleverd. Wat is een Pinlock vizier en wat kun je ermee? Een Pinlock vizier is een extra laagje tegen je vizier en is ontwikkeld om het beslaan van je vizier tegen te gaan. Het werkt hetzelfde als het principe van dubbelglas. De temperatuur van de buitenkant van het vizier en de binnenkant van het vizier wordt minimaal gehouden. Hierdoor verklein je de kans op een beslagen vizier enorm. Het grootste voordeel is dat je nooit meer je vizier op een kiertje hoeft te zetten om het beslaan tegen te gaan. Je gezicht blijft hierdoor op koude regenachtige dagen droog en warm.

> Bekijk ook eens deze modellen: Verzending = gratis!