• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Schuberth C3 Pro helmen: gratis verzending in 24u

Schuberth C3 Pro helmen zijn de vierde generatie systeemhelmen en het Duitse topmerk is er wederom in geslaagd om een verregaande perfectionering te realiseren. Als motorrijder mag u met een Schuberth C3 Pro helm rekenen op de beste bescherming en op het meest aangename comfort dat u ooit heeft ervaren.

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Het design heeft uiteraard ook de nodige aandacht gekregen net als de speciale features die van toepassing zijn.

Schuberth C3 Pro helmen geoptimaliseerd op 23 punten

De Schuberth C3 Pro helmen zijn in totaal geoptimaliseerd op 23 punten. Er wordt bijvoorbeeld de grootste mate van stabiliteit geboden door de introductie van een nieuw type topspoiler. Dat maakt het mogelijk om ook tijdens topsnelheid optimale stabiliteit op de motor te ervaren. In deze klasse is de Schuberth C3 Pro helm niet alleen de stilste, maar ook de veiligste systeemhelm. Extra voordeel is het redelijke gewicht van 1.570 gram. De buitenschaal is vervaardigd van ultralicht glasvezel en is uitgevoerd met Duroplastic Matrix versterking.

> Gratis verzending: Bekijk nu de Schuberth E1!

De Schuberth C3 Pro systeemhelm (onderdeel van de Schuberth helmen) beschikt bovendien over twee geïntegreerde antennes die een optimale geluidskwaliteit waarborgen. De helm is al voorbereid voor de toepassing van een communicatiesysteem dat optioneel besteld kan worden. Er is sprake van een extreem laag geluidsniveau, zodat deze helm de stilste Schuberth helm is die ooit op de markt is gebracht. Optimaal comfort wordt verder geboden door de kinventilatie en de twee luchtinlaten ter hoogte van het voorhoofd. Er is sprake van een maximale ventilatietoevoer van zeven liter bij een snelheid van honderd kilometer per uur.

• Helmschaal van ultralicht glasvezel
• Kinventilatie en luchtinlaten ter hoogte van het voorhoofd
• Bij 100 km per uur maximaal 7 liter ventilatietoevoer
• Optimale stabiliteit
• Extreme geluidsreductie

> De Schuberth C3 & Schuberth C3 Basic helm: Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis!

Kies de juiste helmmaat

Bij de aanschaf van een Schuberth C3 Pro helm is het van belang om de juiste helmmaat door te geven. De Schuberth C3 Pro helmen zijn in meerdere maten leverbaar. De beschikbare helmmaten staan duidelijk vermeld. Voor het opmeten van de juiste helmmaat kunt u de omtrek van uw voorhoofd meten om daarna in de maattabel te kijken. Zo weet u zeker dat u de juiste maat helm bestelt en kunt u jarenlang plezier hebben van deze geoptimaliseerde systeemhelm van Schuberth.

Bekijk ook de nieuwe Schuberth C4 helmen

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen