• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Schuberth C3 Basic helm: binnen 24u gratis thuisbezorgd!

Schuberth C3 Basic helmen zijn comfortabel en verkrijgbaar in diverse kleuren. deze systeemhelmen zijn in een basic uitvoering gerealiseerd, maar het is een volwaardige motorhelm die bovendien over een fantastisch design beschikt.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Bovendien zijn de Schuberth C3 Basic helmen met talloze extra features uitgevoerd die niet standaard beschikbaar zijn op vele andere motorhelmen.

Schuberth C3 Basic helmen: extra populair vanwege de betaalbare prijs

De Schuberth C3 Basic helm wordt vaak verkocht. Dat heeft onder meer te maken met de betaalbare prijs die gekoppeld is aan deze basic Schuberth C3 helm. Het Duitse merk dat al decennia lang bestaat, geniet een grote bekendheid en waardering ten aanzien van de ontwikkeling van motorhelmen. De Schuberth C3 Basic helmen bevinden zich qua prijs met betrekking tot de overige motorhelmen van dit merk in een aantrekkelijke prijsklasse. De aantrekkelijke prijsklasse maakt het voor een grote groep motorrijders aantrekkelijk om juist voor dit model te kiezen.

> De E1 schuberth: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Overigens maken het design in combinatie met de features van de Schuberth C3 Basic helmen het tot een tophelm in deze prijsklasse. Er is net als bij de andere modellen in de hogere prijsklasse een extra groot vizier van toepassing. Ook beschikt deze helm over een helmschaal die op basis van de S.T.R.O.N.G vezeltechnologie is gerealiseerd. Een ingebouwd zonnevizier dat voor 80 procent getint is, biedt extra gemak en comfort op zonnige dagen. De Schuberth C3 Basis systeemhelmen zijn verder uitgerust met een ventilatiesysteem.

 • Helmschaal op basis van S.T.R.O.N.G vezeltechnologie
 • Extra groot vizier voor breder gezichtsveld 
 • 80 procent getint en geïntegreerd zonnevizier
 • Ventilatiesysteem 
 • Voorbereid voor toepassing Bluetooth communicatiesysteem

Naast de Schuberth C3 basic verkopen we ook de Schuberth S2C3 Pro / C4 / E1 Schuberth.

Gemakkelijk te reinigen

Om de Schuberth C3 Basis helm er fantastisch uit te laten zien, kan aangeraden worden om met enige regelmaat een schoonmaakbeurt er op los te laten. Het is gemakkelijk om de buitenschaal en de vizieren te reinigen. Bijvoorbeeld door een natte doek te gebruiken. Dan kan vuil en stof verwijderd worden net als dat er eventueel vliegjes vanaf gehaald kunnen worden die tijdens het motorrijden op de Schuberth helm terecht zijn gekomen. Extra handig is dat de antibacteriële binnenvoering van zichzelf al hygiënisch is, maar ook gewassen kan worden. overigens wordt bij de bestelling van een van de Schuberth C3 Basic helmen een gratis helmzak bijgeleverd.

> Vandaag vóór 23:59 besteld = morgen in huis: Bestel nu de Schuberth C4!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen