Schuberth C3 Basic - Wit

Schuberth C3 Basic - Wit

Verzending Gratis
Niet op voorraad
Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen gratis bezorgd!* i
Dit geldt enkel op werkdagen

Schuberth C3 Basic – Wit is een comfortabel uitgevoerde systeemhelm met een eigentijds en modern design. De helm is goedgekeurd op basis van de ECE-R 22.05 normen. Dat betekent dat er mee gereden kan worden op de openbare weg. De buitenschaal is van een uitermate hoge kwaliteit en betreft een zogenoemde S.T.R.O.N.G buitenschaal. Het vizier van de Witte Schuberth C3 Basic is extra groot uitgevoerd als helder antikras vizier. Door de grootte van het vizier wordt een extra brede blik geboden op de omgeving en is er sprake van een hogere veiligheid. Naast het heldere vizier is er tevens sprake van een ingebouwd zonnevizier die voor 80% getint is uitgevoerd. Er wordt dan ook een uitstekende bescherming tegen het zonlicht geboden als u de Schuberth C3 Basic draagt bij zonnig weer. Tijdens het rijden op de motor of scooter is het ideaal dat er sprake is van een ventilatiesysteem, zodat Lees door

er sprake is van een versie luchttoevoer. De helm is al voorbereid voor Bluetooth communicatie (SRCS) waarvoor de set optioneel kan worden aangeschaft. De Schuberth C3 Basic – Wit beschikt verder over een micrometic kinband en over een antibacteriële wasbare binnenvoering. De helm is in meerdere maten leverbaar, maar kan wat kleiner uitvallen.

Specificaties Schuberth C3 Basic – Wit:

- ECE –R 22.05 keuring
- S.T.R.O.N.G buitenschaal
- Extra groot antikrasvizier
- Antibacteriële wasbare binnenvoering
- Ingebouwd zonnevizier 80% getint
- Micro kinbandsluiting
- Ventilatiesysteem
- Voorbereid voor Bluetooth communicatie

Let op: Schuberth voert een afwijkende maatvoering. Hieronder staat hoe wij de maten van Schuberth interpreteren:

HelmOnline

Schuberth

XS (53/54)

XS (52/53)

S (55/56)

S (54/55)

M (57/58)

M (56/57)

L (59/60)

L (57/59)

XL (61/62)

XL (60/61)

Wanneer u zich registreert via de website van Schuberth heeft u recht op het Schuberth warranty programme, alsmede het Schuberth accident insurance programme. Dit houdt in dat u 5 jaar garantie heeft op uw helm. In het geval van een ongeluk binnen 3 jaar na aankoop van de helm ontvangt u onder enkele voorwaarden zoals een politierapport een nieuwe helm voor 1/3 van de originele prijs. Schuberth onderzoekt deze beschadigde helmen om de veiligheid van de helmen nog verder te verbeteren! 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van Schuberth, www.schuberth.com.

  • Extra groot vizier
  • S.T.R.O.N.G glasvezel buitenschaal
  • Ingebouwd zonnevizier
  • Geleverd zonder Pinlock vizier
Specificaties
More Information
Merk Schuberth
Type helm Systeemhelm
Serie C3 Basic
Write Your Own Review
You're reviewing:Schuberth C3 Basic - Wit
Your Rating