• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Motor rugzak voor kleine volumes of veel bagage

Een motor rugzak is ideaal om mee te nemen tijdens het motorrijden om kleine volumes of om veel bagage te vervoeren. De motor zelf biedt niet altijd evenveel ruimte om op een comfortabele en gemakkelijke manier spullen mee te nemen en een motor rugzak is daarvan dan een uitstekende oplossing.

20 artikel(en)

20 artikel(en)

Er zijn allerlei soorten motor rugzakken verkrijgbaar en het grootste voordeel daarvan is natuurlijk dat er gemakkelijk spullen mee vervoerd kunnen worden. Overigens is niet elke rugtas aan te merken als een ideale motor rugzak. Bij een standaard rugtas komt het nog wel eens voor dat bij het schuin in de bocht rijden de banden van de schouder afzakken met alle gevolgen van dien. Wie dan ook spullen of bagage in een rugzak wil vervoeren, wordt aangeraden om voor een speciale motor rugzak te kiezen. Daar zijn namelijk specifieke kenmerken op van toepassing, zoals een borstriem en een tailleriem. Motor rugzakken met een tailleriem en borstriem kunnen namelijk stevig worden vastgezet, zodat er bij hoge snelheden op de motor geen problemen ontstaan en ook bij het nemen van een scherpe bocht zal de motor rugzak goed blijven zitten.

Motor rugzakken in allerlei soorten, afmetingen en kleuren

Bij Helmonline.nl vindt u voor elk doeleinde een geschikte motor rugzak. Er zijn bijvoorbeeld zeer compacte rugzakken beschikbaar die ideaal zijn voor dagelijks gebruik op de motor. Het aanbod bestaat echter ook uit motor tassen voor op de rug die een grote inhoud bieden en meegenomen kunnen worden op de motor als een weekendje weg het doel van de reis is. Zo zijn er motor rugzakken beschikbaar in het aanbod die een inhoud hebben van maar liefst dertig liter. Een groot deel van het aanbod bestaat uit rugtassen die geschikt zijn voor het rijden op de motor en waterdicht zijn. Dat biedt natuurlijk het voordeel dat als het onderweg gaat regenen u geen extra maatregelen hoeft te nemen om de inhoud van de motortas droog te houden. Andere uitvoeringen zijn niet 100% waterdicht, maar kunnen wel waterdicht gemaakt worden door van de geïntegreerde regenhoes gebruik te maken. De diversiteit in het aanbod met motor rugzakken is zo groot dat u altijd een geschikt exemplaar kunt vinden. U kunt de uitgebreide beschrijving bekijken, de voordelen en nadelen ontdekken en alle eigenschappen op een rij vinden. U kunt zelfs rekening houden met de voorkeur voor een kleur bij het kopen van een motor rugzak.

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen