MT Synchrony Duo Sport helmen: Gratis verzending op gehele assortiment

Crosshelmen zijn er in allerlei soorten en maten. Veel van deze crosshelmen hebben geen vizier. Het Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
 1. MT Synchrony Duo Sport - Mat Zwart
  MT Synchrony Duo Sport - Mat Zwart
  Waardering:
  100%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 149,90 Vanaf € 104,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
is dan de bedoeling dat je een crossbril draagt ter bescherming van de ogen. Dit is bij de MT Synchrony Sport helmen niet het geval. Deze helmen hebben namelijk wel een vizier.

MT heeft gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. De MT Synchrony sport helm is daarom geoptimaliseerd met gebruiksvriendelijke onderdelen. Een vizier is één van deze gebruiksvriendelijke onderdelen. Verder op de pagina lees je over de andere gebruiksvriendelijke onderdelen van deze ideale MT Synchrony duo sport helm.

MT Synchrony Sport helm: Wat kun je verwachten?

De MT Synchrony Sport helmen bieden je veel comfort. Dit is met name terug te zien in het vizier. Het vizier is namelijk extra breed uitgevoerd. Door het brede vizier heb je een extra breed gezichtsveld als je de helm draagt. Wel zo fijn, want hierdoor kun je overig verkeer eerder zien aankomen rijden.

> Tot wel 40% korting: Scooter helm & motorhelm!

Het heldere vizier van de MT Synchrony sport helm is voorzien van een anti-kras laag. Deze laag zorgt ervoor dat er minder snel krassen op het vizier komen, waardoor het zicht beter blijft.

Zelfs bij een laaghangende zon heb je met de MT Synchrony sport een optimaal zicht. Dit komt omdat er een zonnevizier in de helm is ingebouwd. Het zonnevizier is eenvoudig te bedienen aan de zijkant van de MT Synchrony duo sport helm. Dit kan zelfs met handschoenen aan worden gedaan.

> Vóór 14:00 besteld, morgen in huis: Scorpion integraalhelm

Wist je dat de binnenvoering van de MT Synchrony Duo Sport helm uitneembaar en wasbaar is. Hierdoor kun je de binnenvoering op ieder gewenst moment wassen. Zeker bij een crosshelm, zoals de MT Synchrony sport helm, is het prettig dat de voering wasbaar is. Dit komt omdat een crosshelm vaak wordt gebruikt voor motorsport. Hierbij transpireert men vaker dan bij een normale motorrit.

Tips voor het wassen: Door de binnenvoering te wassen blijft de helm hygiënisch. Let wel op dat de binnenvoering wordt gewassen met water dat niet warmer is dan 30 graden Celsius. Warmer water kan er namelijk voor zorgen dat de voering van de MT Synchrony sport helm krimpt, waardoor het na de wasbeurt niet meer goed in de helm past. Was bij voorkeur op de hand. Gebruik bij het wassen in de wasmachine een waszakje. Dit werkt het best voor behoud van de kwaliteit van de binnenvoering.

Tip: bekijk ook eens onze andere helmen en accessoires, zoals de motorhoezen of integraalhelmen.

MT Synchrony Duo Sport: Een rijk uitgeruste crosshelm

De keuze voor een crosshelm wordt met de MT Synchrony Sport steeds eenvoudiger. Deze MT crosshelm is namelijk erg rijk uitgerust. Met name de beide vizieren (helder vizier en zonnevizier) zijn erg luxe. Niet veel crosshelmen hebben deze onderdelen. Door de toevoeging van deze onderdelen is de helm uitstekend te gebruiken op de openbare weg. Hierdoor is de helm niet alleen geschikt om mee te crossen.

Deze multifunctionele MT Synchrony sport helm is zeer scherp geprijsd. Vandaar dat de MT Synchrony Duo Sport helm ook zeer populair is!

Bekijk ook eens deze modellen: