• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Goedkope motorhelmen kopen: tot 40% korting!

Bestel een motorhelm vóór 23.59 uur = volgende dag in huis. Gratis bezorging door héél Nederland.

Artikelen 1 tot 32 van 195 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 32 van 195 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De zoektocht naar een nieuwe goedkope motorhelm slaagt vast en zeker bij Helmonline. Als u op zoek bent naar de beste motorhelm voor een scherpe prijs, dan bent u bij Helmonline.nl aan het juiste adres. Wij bieden het grootste assortiment motorhelmen in de meest uiteenlopende modellen. De motorhelmen zijn van top kwaliteit en bieden goede bescherming tijdens een rit op de motor. Zoek altijd een helm die het beste bij u past en aansluit bij uw doel van motorrijden.

Toert u veel met de motorhelm? Kies dan voor een systeemhelm. Daar zit namelijk een opklikbaar kinstuk bij, zodat de bestuurder tijdens het toeren zelf kan kiezen of hij met een open of gesloten motorhelm wilt rijden. Crosst u vaak met uw motor? Dan is een crosshelm een goed idee. Veiligheid staat voorop bij het aanschaffen van een motorhelm. Daarom is elk model dat u bij ons kunt kopen voorzien van het ECE keurmerk, dit houdt in dat alle helmen op Helmonline voldoen aan de kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid. Voor kinderen hebben wij kleinere helmmaten beschikbaar, een te grote helm brengt namelijk te veel risico met zich mee.

Tips bij het kopen van een helm voor een motor

In het verkeer zijn motorrijders zeer kwetsbaar. Daarom worden er veel eisen gesteld vanuit de overheid. Motorrijders moeten een speciaal rijbewijs bezitten. Het dragen van een helm is verplicht. Hier zijn een aantal tips voor het uitkiezen de beste motorhelm:

Juiste maat
Een belangrijk punt is natuurlijk het rekening houden met de juiste maat van een motorhelm. Daarvoor hebben wij een matencalculator beschikbaar.

Welk model?
Of u nu op zoek bent naar een motorhelm dames of naar een motorhelm heren, u heeft de beschikking over de volgende verschillende modellen:

Nieuw in het assortiment: De Shark Raw & Shark Evoline 3 helm.

Kleur van de motorhelm
De motorhelmen zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: creme, blauw, bruin, geel, groen, mat-wit, mat-bruin, mat-zwart, rood, roze, wit en zwart.

Type materiaal
Als u een motorhelm aanschaft dan is het goed om te weten dat helmen uit verschillende soorten materialen bestaan. De verschillende materialen die gebruikt worden voor onze helmen zijn:

 • Thermoplast
  Dit is een kunststof materiaal dat keihard is. Dit type materiaal wordt bij verhitting zacht. 
 • Polycarbonaat
  Dit is een stevig, hard en helder transparant materiaal. Dit type materiaal kan hoge temperaturen aan 
 • Duroplast
  Dit is een licht flexibel en sterk materiaal.

Levensduur van een motorhelm

Er is geen officiële levensduur van een motorhelm, want er zijn te veel factoren waar een motorrijder rekening mee moet houden. Het enige wat vast staat, is dat ECE goedgekeurde helmen drie tot vijf jaar mee gaan. Maar dit kan ook korter zijn, bijvoorbeeld als de helm meerdere keren op de grond valt. Met het ECE-keurmerk is een motorhelm ook geschikt als scooterhelm.

Wanneer moet ik mijn motorhelm vervangen?

Een helm heeft geen specifieke houdbaarheidsdatum. Het is wel verstandig om een motorhelm om de zoveel jaar te vervangen. Hoeveel jaar dit precies is, is afhankelijk van het materiaal. Maar daarnaast kan het ook zo zijn dat een motorhelm vanwege een andere reden toe is aan vervanging. Na bijvoorbeeld een ongeluk is een motorhelm niet meer geschikt om te dragen. De motorhelm vangt de klap op, maar kan daarna niet nog eenzelfde klap ontvangen. Dit is niet alleen bij een ongeluk, maar ook bij:

 • Van de motor laten vallen
 • Uit de hand laten vallen
 • Van de tafel afvallen
 • Een valpartij

De motorhelm kan er in eerste instantie nog goed uitzien, maar de binnenschaal kan onherstelbare schade hebben opgelopen. Het verstandigste is om dan een nieuwe motorhelm te kopen.

Andere kleding voor bij de motor

Met het oog op veiligheid is het dragen van een helm het meest belangrijk. Naast een helm moet u ook denken aan andere kleding die u beschermen op de motor:

 • Motorhandschoenen 
 • Motorbroek 
 • Motorjas

> Lees hier meer over de ervaringen met Helmonline.nl

Motorhelm kopen bij Helmonline: de voordelen

Bij Helmonline heeft u een aantal voordelen waarvan u kunt profiteren bij het aanschaffen van een motorhelm:

 1. 10 tot 40% korting 
 2. De beschikking over onze handige matentabel 
 3. Als u voor 23:59u besteld, dan heeft u uw motorhelm morgen in huis 
 4. Gratis verzending 
 5. 100 dagen retourrecht
 6. Ruim assortiment sloten waaronder de kettingslot en schijfremslot
Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen