Sorteren op:
Integraalhelmen

Integraalhelm kopen: tot 40% korting

De integraalhelm is een zeer toegankelijk en geschikte helm voor alle motor-, scooter- en brommerrijders. Een Lees door

Sorteren

4 producten

Filteren
Sorteren

4 producten

Filteren

integraalhelm kan je de volgende dag al in huis hebben, maar dan moet je hem wel vóór 23.59 uur bestellen. Bekijk ons assortiment en kies de integraalhelm die het beste bij je past.

Als je een integraalhelm gaat kopen, dan is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Maak daarom gebruik van onze handige matentabel! Het is van essentieel belang dat een integraalhelm goed past wanneer je besluit om een helm aan te schaffen. Een te strakke integraalhelm resulteert in drukplekken op het hoofd en een te losse integraalhelm ervoor dat de helm naar alle kanten zwiert tijdens een ritje op je rijwiel. Niet ideaal. Wel ideaal is een passende fit. De helm zit een stukken lekkerder en bovendien is het stukken veiliger op de weg.

Maat integraalhelm bepalen

Maak gebruik van onze matentabel en calculator om te bepalen welke maat integraalhelm jij nodig hebt. Gebruik deze 2 stappen:

Stap 1. Omtrek van je voorhoofd in centimeters
Meet de omtrek van je hoofd op met een meetlint. Dit doe je door het meetlint ongeveer 2,5 cm boven je wenkbrauwen te plaatsen.

Stap 2. Uitkomst in centimeters = helm maat
Kijk op de matentabel welke maat helm je nodig heeft.

Een goed passende helm is zeer belangrijk. Waar een te ruime integraalhelm bij hoge snelheden naar verschillende kanten kan trekken en zorgt voor onveilige situaties, kan een te krappe helm juist zorgen voor hoofdpijn. Dat is beide niet wenselijk. Bij een strakke helm moeten we trouwens wél een kanttekening plaatsen. Het kan voorkomen dat een integraalhelm in het begin strak aanvoelt, dit komt omdat de helm zich moet vormen naar het hoofd van de bestuurder.

> Tot wel 40% korting: scooter helm & beenkleed scooter!

Geen verschil tussen een integraal helm voor een scooter of motor

Als je besluit een integraalhelm te kopen dan is het belangrijk om te weten dat dit type helm geschikt is voor zowel de motor als de scooter. Deze helm is ideaal bij slecht weer omdat het volledige bescherming biedt. De integraalhelm kenmerkt zich doordat het hoofd van de bestuurder volledig is beschermd. Bij een jethelm wordt de kin niet bedekt. Het verschil met een systeemhelm is dat er geen opklapbaar kinstuk aanwezig is. Wel beschikt de helm over een vizier dat open- en dichtgeklapt kan worden.

Het is mogelijk om een integraalhelm met een zonnevizier te kopen. Dit vizier biedt niet alleen bescherming tegen slecht weer zoals sneeuw en regen, maar beschermt ook tegen de zon wanneer deze fel schijnt.

> Bekijk de ervaringen van Helmonline

Integraalhelm voor iedere rijder

In ons assortiment vind je jouw ideale integraalhelm. Integraalhelmen die stuk voor stuk innovatief zijn en ook op het gebied van design in het oog springen. Of je nu een woon- werkrijder bent, of een sportieve, toeristische op avontuurlijke, wij hebben een integraalhelm die aansluit op de hoeveelheid kilometers die je maakt. Geef je wensen door via de filter in het navigatiemenu en selecteer je favoriet.

Verschillende kleuren integraalhelmen: van zwart tot roze

Kies een integraalhelm die past bij je persoonlijk voorkeur. Ga voor een stoere zwarte of voor zoet roze. Alles is mogelijk als het gaat om een integraalhelm. Bij ons zijn de integraalhelmen verkrijgbaar in de volgende kleuren: roze, geel, rood en wit maar de meest populaire kleur blijft de (mat)zwarte kleur.

Welke integraalhelm je ook koopt: al onze integraalhelmen hebben minimaal 1 jaar garantie. Mocht de integraalhelm niet functioneren naar behoren en treden er bijvoorbeeld fabrieksfouten op, dan kun je je binnen het jaar beroepen op deze garantie. Wel zo fijn.

> Bekijk ook eens de Shark helm of het Sharktooth Prime communicatieset: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Het design van de integraalhelm

De integraalhelm is verreweg de meest populaire helm. Deze helm hebben veel ontwikkgeling doorgemaakt door de testen in windtunnels. Hier zie je dan ook veel van terug in het design. De integraalhelmen hebben veel spoilers en sleuven waardoor een aerodynamische vorm is ontstaan. Dit heeft als voordeel dat de integraalhelm minder windgevoelig is dan andere helmen. De integraalhelmen zijn daarnaast ook erg licht waardoor het gebruikscomfort ideaal is. Tegenwoordig wordt er in het design ook altijd rekening gehouden met de zon; er zit bijna altijd een ingebouwd zonnevizier in een integraalhelm. Daarnaast is het mogelijk om bij bijna alle integraalhelmen een bluetooth communicatie set in installeren. 

> Bescherm óók je tweewieler: afdekzeil motor & hoes voor scooter!

Integraalhelm kopen: Waar op letten?

Als je een integraalhelm gaat kopen, dan moet je op een aantal dingen letten. Let hierop:

  • Welke maat integraalhelm heb je nodig?
  • Welk integraalhelm design/merk wil je?
  • Welke kleur integraalhelm wil je?
  • Wat is je budget voor een integraalhelm?

4 voordelen van Helmonline!

Een integraalhelm kopen bij Helmonline komt met een aantal voordelen!

  • Voordeel 1. Tot 40% korting op het gehele assortiment
  • Voordeel 2. Alle integraalhelmen beschikken over het ECE keurmerk
  • Voordeel 3. Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Voordeel 4. Gratis verzending

Liever een motorhelm of een andere helm kopen? Bij Helmonline.nl zijn er ruim 200+ helmen op voorraad. Bekijk ook eens onze jethelmen voor de scooterrijders! 

Tips & Tricks voor de integraalhelm

Om een integraalhelm optimaal te benutten hebben we een aantal handige tips & tricks verzameld:

Ook goed om te weten: