HJC RPHA helmen: gratis thuisbezorgd binnen 24 uur

Als je voor een goed helm wilt gaan die van hoge kwaliteit is, dan zit je Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
met de HJC RPHA goed. De helm is op alle gebieden een absolute topper. Eén van de grootste pluspunten? De helm is getest in de HJC windtunnel en daardoor geoptimaliseerd. HJC RPHA is een aerodynamisch hoogstandje door alle testen in de windtunnel. Ook het zonnevizier op de helm is helemaal aerodynamisch gemaakt zodat de hele helm goed kan functioneren bij hoge snelheden. De prijs van de helm is misschien aan de hoge kant maar dat komt door alle kwaliteiten en kenmerken die de helm bezit. Het is een absolute topper en daarom is het de investering ook zeker waard.

HJC RPHA helm: een absolute topper

De voordelen van de RPHA helm van HJC samengevat: ECE keurmerk, aerodynamisch, Air-Flow ventilatiesysteem, antibacteriële binnen voering en een anti-condens zonnevizier. Dit zijn nog maar een aantal van de speciale kenmerken van deze helm van hoge kwaliteit. Het ECE keurmerk houdt in dat de helm voldoet aan alle Europese veiligheidseisen op het gebied van helmen. Je kunt hierdoor te allen tijden met een veilig gevoel op pad.

Het Air-Flow ventilatiesysteem zorgt voor een constante toevoer van frisse lucht in de helm. Hierdoor heb je constant de beschikking over frisse lucht en kun jij je beter concentreren tijdens het rijden. De binnen voering van de helm kan heel makkelijk verwijderd worden en gewassen. De antibacteriële functie van de voering zorgt er ook nog eens voor dat er geen bacteriën in de voering kunnen komen.

> Kortingen tot wel 40%: Bekijk nu de HJC scooterhelm!

Deze RPHA HJC submodellen zijn zeer populair:

Luchtventilatie in een helm is essentieel

Een essentieel onderdeel van een helm dat vaak wordt vergeten of weg gelachen. Maar het luchtventilatiesysteem in een helm is zeer belangrijk. Als je aan het rijden bent, adem je constant in de helm en dit zorgt voor een ophoping van lucht in de helm. De lucht moet natuurlijk op een goede manier naar buiten gebracht worden, zodat de helm niet beslaat. Met een luchtventilatiesysteem in een helm wordt er gezorgd voor de toe- en afvoer van de lucht in een helm. Er wordt constant frisse lucht naar binnen gevoerd zodat jij die kunt gebruiken. Frisse lucht zorgt ervoor dat jij je tijdens het rijden beter kunt concentreren, wat natuurlijk essentieel is. Kijk daarom altijd eerst naar de luchtventilatie van een helm, voordat je urenlang gaat rijden en een tekort aan frisse lucht kan ontstaan.

> De HJC helm: verzending = gratis op het gehele assortiment, waaronder ook: