• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

HJC RPHA 90 helmen: altijd een lage prijs

De HJC RPHA 90 helm is op meerdere manieren te dragen en is om die reden dus ook zeer geschikt voor allerlei soorten gebruikers. Van scooterrijders in de stad tot motorrijders op pleziertochten kan iedereen veel plezier hebben van de HJC RPHA 90 helm.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Zeker ook omdat er vooral veel aandacht is geweest voor de mate waarin gewicht meespeelt bij het ervaren van rijcomfort. De helm is dan ook gemaakt van specifieke materialen die een garantie zijn voor een verminderd gewicht waardoor de HJC RPHA 90 helm gemakkelijker te dragen is, zonder dat deze minder goede bescherming biedt.

RPHA 90 helm van HJC: extra’s op alle vlakken

Lichtgewicht ontwerp is niet het enige voordeel als het om RPHA 90 helmen van HJC gaat. Ook op andere vlakken is veel aandacht geweest voor moderne wensen en eisen toen de helm RPHA 90 HJC ontworpen werd. Zo is er bijvoorbeeld sprake van een anti-condenslens. Dit maakt het een stuk zekerder dat er altijd voldoende zicht behouden kan worden terwijl het vizier de nodige bescherming kan blijven bieden onderweg. Daarnaast gelden ook nog een aantal andere zaken:

 • Een P.I.M. Plus buitenschaal
 • Rapidfire viziersysteem
 • Binnenvoering die 3D ontworpen is
 • Extra aandacht voor windruisbeperking

> De HJC systeemhelm: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Door de hoge mate waarin aandacht is besteed aan extra comfort op deze aandachtspunten, is de HJC RPHA 90 een helm die alom geprezen wordt. Bovendien is deze ook nog eens door iedereen die op een gemotoriseerd voertuig plaatsneemt te gebruiken. Zowel voor bestuurders als passagiers, op motoren, scooters of quads, kan de HJC RPHA 90 helm veel bescherming bieden. Dit geldt voor allerlei soorten wegen en ook onder allerlei soorten omstandigheden en op hoge snelheden. Het keurmerk ECE 22.05 is hier een garantie op.

> Kies zelf een aflevermoment: Bestel nu online uw HJC RPHA 70 of HJC IS-17 helm!

Regenafstotend vizier op een helm RPHA 90 HJC

Het vizier van een HJC helm is tegenwoordig zonwerend, antikras en in veel gevallen, zoals bij de HJC RPHA 90 ook nog anti-condens. Toch blijft er vaak een probleem ontstaan wanneer het gaat om regen. De druppels kunnen op het vizier blijven staan en daardoor het zicht verminderen. In dat geval is het goed om te weten wat hieraan te doen is als motorrijder. Uiteindelijk is de oplossing immers behoorlijk simpel. De aanschaf van specifieke middelen die het vizier waterafstotend maken is dan een belangrijke stap. Bewerk het vizier hiermee zodat deze de druppels als vanzelf van het scherm laat glijden. Zo is er altijd perfect zicht. Het is ook belangrijk om dit met enige regelmaat te blijven herhalen.

> De HJC RPHA 11 helm of HJC IS-Max II helmen kopen: Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen